Continental
Tribuna
Leduri colorate, internet și camere video în Sub Arini. Electrocon lucrează la modernizarea iluminatului
Sorana MAIER
2157 vizualizari
Leduri colorate, internet și camere video în Sub Arini. Electrocon lucrează la modernizarea iluminatului
© Răzvan NEGRU

Proiectul Primăriei Sibiu de modernizare a sistemului de iluminat din întreg Parcul Sub Arini, cu o investiție de 2,56 milioane lei, este în lucru în această perioadă, iar contractantul, societatea sibiană Electrocon, estimează că întreaga lucrare va fi gata la finalul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie.
Echipamentul care va fi implementat aici este unul foarte modern și include atât sisteme de iluminat, cât și internet, sonorizare și camere video.
Podurile din parc vor fi iluminate cu proiectoare de coloare albastră, locurile de joacă vor fi dotate cu senzori de prezență, iar statuile din parc vor fi puse în valoare printr-un sistem special de iluminat.
Proiectul prevede implementarea unei tehnologii eficiente de iluminat, configurarea rețelei de iluminat și a elementelor principale ale sistemului de iluminat, modernizarea punctelor de aprindere, asigurarea nivelului luminotehnic corespunzător cu valorile reglementate de standardele naționale și internaționale, iar pe timpul nopții sistemul de iluminat va putea fi reglat la o intensitate mai joasă.

 

Poduri albastre, internet și sonorizare la pavilion

Podurile din parc vor fi iluminate cu sisteme led amplasate pe stâlpi, dar și cu un sistem de iluminat alcătuit dintr-un modul bandă LED destinată iluminatului arhitectural, de culoare albastră.
Pavilionul de muzică și zona care include vasul de piatră și fântâna arteziană vor fi dotate cu o coloană multifuncțională modulară, având integrate funcții de iluminat cu LED, dar și sonorizare, filmare și realizare HotSpot WiFi pentru conexiune Ia internet.
Și locurile de joacă vor fi iluminate cu proiectoare LED și vor fi dotate de senzori de prezență.
Parcul Sub Arini este unul dintre cele mai vechi parcuri din România fiind înființat în 1856. 

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
 
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU






comentarii
2 comentarii

Alo ITM.... Unde sunt bocancii cu bombeu din picioarele angajaților?
Itm
18.09.2017 22:24
povesti nemuritoare...sa vezi ce dezastru si ce mizerie ramane dupa aia...sa nu mai vorbim ca stalpii de la zona modernizata anul trecut de Monolit Junior sunt de un fel...cei de la Electro-Con de alt fel...tiganie marca primaria Sibiu!!! sa nu intelegeti gresit...e bine sa se schimba iluminatul...era si mai bine sa fie facut cu cap si uniform in tot parcul...incompetenta MAXIMA la primaria Sibiu!!!
un sibian
19.09.2017 15:16
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia