Tribuna
lectura@tribuna.ro
Raftul de gânduri. #Cititul în epoca lui Covid-19: rezistența prin cultură!
Raftul de gânduri. #Cititul în epoca lui Covid-19: rezistența prin cultură!

De astăzi suntem în faza de Țară și respectiv Oraș sub grad înalt de pericol pentru sănătate fizică. Tribuna sprijină ideea de a rămâne acasă, de a munci acasă și de a vă reîncărca bateriile. Sufletești, nu în ultimul rând. De aceea ne-am gândit să lucrăm împreună la un proiect.

Ciupiți un pic din timpul ce-l aveți acum. Ieșiți din Știri. Vă invităm la un concurs: #Cititul în epoca lui Covid-19: rezistența prin cultură! Vă propunem să trimiteți pe adresa  lectura@tribuna.ro câte o recenzie de carte, nu mai lungă de 2500 de semne. Orice carte! Fiecare după lectura care-l pasionează. Și, împreună, să alcătuim un volum de rezistență și folosire în favoarea noastră a unui timp care nu pare al nostru.

Un volum-monument al așezării noastre în calm și lucrare la vreme de furtună, cum este vremea de acum. Poate că nu va fi un volum mare ori important pentru cercetători ori alți cititori dar pentru familia Tribuna va fi. Vom posta pe situl Tribunei parte din recenzii. Toate vor încăpea însă într-un volum mărturie.

Când se vor liniști apele, vom tipări volumul. Și vom depune două exemplare. Unul la Biblioteca ASTRA și altul la Biblioteca Academiei Române. Ca semn că suntem oameni de rezistență prin cultură. Haideți să ne folosim timpul în favoarea noastră! Succes la citit și povestit către ceilalți!

Raftul de gânduri așteaptă... Haideți! Să încercăm să dăm copiilor noștri sens în învățare și timpului nostru semn de asumare. Luați, citiți, scrieți!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia