Tribuna
Lecție de eleganță și diplomație din partea TSD Sibiu
ADVERTORIAL
1483 vizualizari
Lecție de eleganță și diplomație din partea TSD Sibiu

Tinerii social-democrați sibieni le-au dat o lecție de diplomație și eleganță colegilor din coaliția de guvernare care i-au înjurat la o petrecere din tabăra de vară a Tineretului Național Liberal. 

Reprezentanții TSD Sibiu s-au dus la sediul Partidului Național Liberal Sibiu cu un buchet de flori, demonstrându-le omologilor lor că noua generație de politicieni își respectă partenerii și adversarii. Astfel de acțiuni au fost organizate de tinerii social-democrați în întreaga țară. 

 

”Convingerea noastră este că orice confruntare politică trebuie să se desfășoare pe principii, idei și proiecte, într-un mod civilizat. Acesta este mesajul pe care am dorit să îl transmitem”, a declarat Răzvan Munteanu, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat (TSD) Sibiu.

Delegația care s-a deplasat la sediul PNL Sibiu pentru a le înmâna, simbolic, un buchet de trandafiri doamnelor liberale a fost condusă de Răzvan Munteanu, președintele Organizației Județene a TSD Sibiu și Dan Luca, președintele Organizației Municipale a TSD Sibiu.

            TSD Sibiu


comentarii
9 comentarii

Să ne înțelegem, doar pentru că ziceți ca ăia din PNL sunt niște retardați, ( și bine ziceți, căci sunt) , nu înseamnă că voi, cei din PSD sunteți mai buni ca ei. (căci nu sunteți).
Un cititor
26.09.2022 20:14
Corect ar fi sa -i dati in judecata sa se invvete minte ca sa respecte cetatenii tarii--- E buna toleranta dar daca se depaseste cotele subiectul devine -- rebut- Cand se va pedepsii abaterile de la conduita civica ?? sau suntem inca in jungla --???? Acei trandafiri vor fi aruncati la tomberon si adio, se uita totul. In schimb legea va vindeca pe cei ce nu o respecta
eu
26.09.2022 20:41
@un cititor
:)))
ike
27.09.2022 00:27
:))))))))))))) in materie de sex, gestul asta inseamna ca le-ati dat ...ceva!!!
Avaaaaiiii
27.09.2022 08:15
Pai astia de la TSD sunt doar doi , ce sa faca ei .
si noi
27.09.2022 13:24
cand am vazut pozele cu astia doi parca erau la priveghiul PNL ! Nu cumva impreuna guverneaza maimutele astea sau doar visez. Sunt in lada de gunoi a istoriei si unii si altii ! Macar de aveau in loc de trandafiri un brat de lemne sa ne incalzim si noi la iarna !
atom
27.09.2022 13:53
Văd eu bine, doamnele liberale au primit buchet cu 2 trandafiri? A fost intenționat sau s-a furat trandafirul înainte să plece de la sediul TSD?
Gigi
28.09.2022 00:59
Astia 2 sunt salvarea lui trif.. acum nu este el cel mai penibil din județul Sibiu :))))))))))))))))
Daniela
28.09.2022 11:39
No astia da patrioti --poarta cioareci ca bunicii nostri dar au culoarea mortii-- adica negri.
28.09.2022 20:49
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA