Tribuna
AFF
Lecție de eleganță și diplomație din partea TSD Sibiu
ADVERTORIAL
1635 vizualizari
Lecție de eleganță și diplomație din partea TSD Sibiu

Tinerii social-democrați sibieni le-au dat o lecție de diplomație și eleganță colegilor din coaliția de guvernare care i-au înjurat la o petrecere din tabăra de vară a Tineretului Național Liberal. 

Reprezentanții TSD Sibiu s-au dus la sediul Partidului Național Liberal Sibiu cu un buchet de flori, demonstrându-le omologilor lor că noua generație de politicieni își respectă partenerii și adversarii. Astfel de acțiuni au fost organizate de tinerii social-democrați în întreaga țară. 

 

”Convingerea noastră este că orice confruntare politică trebuie să se desfășoare pe principii, idei și proiecte, într-un mod civilizat. Acesta este mesajul pe care am dorit să îl transmitem”, a declarat Răzvan Munteanu, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat (TSD) Sibiu.

Delegația care s-a deplasat la sediul PNL Sibiu pentru a le înmâna, simbolic, un buchet de trandafiri doamnelor liberale a fost condusă de Răzvan Munteanu, președintele Organizației Județene a TSD Sibiu și Dan Luca, președintele Organizației Municipale a TSD Sibiu.

            TSD Sibiu


comentarii
9 comentarii

Să ne înțelegem, doar pentru că ziceți ca ăia din PNL sunt niște retardați, ( și bine ziceți, căci sunt) , nu înseamnă că voi, cei din PSD sunteți mai buni ca ei. (căci nu sunteți).
Un cititor
26.09.2022 20:14
Corect ar fi sa -i dati in judecata sa se invvete minte ca sa respecte cetatenii tarii--- E buna toleranta dar daca se depaseste cotele subiectul devine -- rebut- Cand se va pedepsii abaterile de la conduita civica ?? sau suntem inca in jungla --???? Acei trandafiri vor fi aruncati la tomberon si adio, se uita totul. In schimb legea va vindeca pe cei ce nu o respecta
eu
26.09.2022 20:41
@un cititor
:)))
ike
27.09.2022 00:27
:))))))))))))) in materie de sex, gestul asta inseamna ca le-ati dat ...ceva!!!
Avaaaaiiii
27.09.2022 08:15
Pai astia de la TSD sunt doar doi , ce sa faca ei .
si noi
27.09.2022 13:24
cand am vazut pozele cu astia doi parca erau la priveghiul PNL ! Nu cumva impreuna guverneaza maimutele astea sau doar visez. Sunt in lada de gunoi a istoriei si unii si altii ! Macar de aveau in loc de trandafiri un brat de lemne sa ne incalzim si noi la iarna !
atom
27.09.2022 13:53
Văd eu bine, doamnele liberale au primit buchet cu 2 trandafiri? A fost intenționat sau s-a furat trandafirul înainte să plece de la sediul TSD?
Gigi
28.09.2022 00:59
Astia 2 sunt salvarea lui trif.. acum nu este el cel mai penibil din județul Sibiu :))))))))))))))))
Daniela
28.09.2022 11:39
No astia da patrioti --poarta cioareci ca bunicii nostri dar au culoarea mortii-- adica negri.
28.09.2022 20:49
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA