Tribuna
Lacul de la ZOO va fi concesionat în continuare. Primăria Sibiu a încasat 670.000 lei din 2017 până acum
Lacul de la ZOO va fi concesionat în continuare. Primăria Sibiu a încasat 670.000 lei din 2017 până acum

Consilierii Locali ai Sibiului vor vota joi un proiect de hotărâre pentru concesionarea lacului de la ZOO către o firmă care să gestioneze inclusiv ambarcațiunile și activitatea de agrement de pe lac.

Potrivit raportului Primăriei Sibiu, concesiunea este de preferat, deoarece activitatea de închiriere a ambarcaţiunilor presupune o activitate de 7 luni anual, cu minim patru angajați.

Din anul 2017, de când a început concesionarea, municipalitatea încasat o redevenţă totală în valoare de 666.669 lei.

Următorul contract va fi pe cinci ani, iar redevenţa minimă anuală este de 134.271 lei, Ia care se va adăuga inflaţia lunară.

Serviciul Public Grădina Zoologică a Municipiului Sibiu are o suprafaţa de 400 mp din luciul de apă al lacului nr. I, un parc de 26 de ambarcaţiuni format dintr-un număr de 13 bărci cu vâslele aferente, precum şi 13 hidrobiciclete, debarcaderul; sistemul de taxare; casa de bilete.

„Principalul motiv menit să justifice necesitatea procedurii de concesionare a acestor bunuri se referă la următoarele aspecte: La nivelul Serviciului Public Grădina Zoologică a Municipiului Sibiu, conform organigramei instituţiei , nu există posibilitatea de încadrare a două persoane cu specialitatea salvamar, care ar trebui să fie angajate pentru a se îndeplini obligaţia prevăzută în Norma  Metodologică referitoare la serviciile publice de salvare acvatică”, este prevăzut în raportul atașat proiectului.

 

comentarii
1 comentarii

LACUL ESTE , BINE INCERCUIT CU SARMA, E DREPT NEGHIMPATA CA LA AUSCHWITZ, DAR SUFICIENT CA SA NU TE POTI PLIMBA IN JURUL LUI CA PE VREMURI.TREBUIE SA PLATESTI DACA VREI ASTA. ASTA ESTE AJUTORUL PRIMARIEI PENTRU CETATENII ORASULUI. LA FEL A FACUR SI CU LACUL LUI BINDER. FREACA TROTUARU CETATENE DACA VREI PLIMBARI!!!!
GIGI
25.01.2023 08:06
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA