Tribuna
Lactate Seviș, distincție pentru colaborarea și susținerea Capitalei Gastronomice Europene
Lactate Seviș, distincție pentru colaborarea și susținerea Capitalei Gastronomice Europene

Societatea sibiană Seviș, care produce peste 38 de sortimente de produse din lapte specifice Mărginimii Sibiului, dar și unele sortimente noi, inovative, a fost distinsă cu diploma de excelență la un eveniment organizat de Asociația Culturală Euro Est Alternativ, cea care a colaborat și la derularea programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană. Seviș este una dintre cele mai importante firme de profil din județul Sibiu, fiind parte a Holdingului Atlassib, condus de omul de afaceri sibian ing. Ilie Carabulea.

Lactatele Seviș și numeroase sortimente produse de firma sibiană s-au aflat în repetate rânduri la mesele și evenimentele gastronomice organizate în 2019, în timpul Regiunii Gastronomice Europene.

Diploma semnată de Consiliul Director al Asociației Culturale Euro Est Alternativ România a fost acordată pentru „întreaga activitate depusă la organizarea evenimentelor culturale desfășurate în anul 2019 în cadrul programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, pentru promovarea și susținerea demersurilor din cadrul acțiunilor care au sprijinit și dezvoltat gastronomia locală, regională și națională, pentru implicarea în proiectele și manifestările dedicate tinerilor și elevilor din Industria Ospitalieră Românească, pentru suportul acordat delegațiilor de bucătari care au reprezentat România și Sibiul la competițiile, saloanele și expozițiile internaționale”.

„Îi mulțumesc doamnei Iulia Drăguț, președintele Asociației Culturale Euro Est Alternativ România, și chef Radu Zărnescu  pentru că au fost ambasadorii Seviș Lactate în anul 2019, în cadrul întrunirilor și al concursurilor culinare la care au participat în Asia – Mongolia, Africa, Europa – Croația, Italia și în multe alte țări. Le mulțumesc deopotrivă pentru că susțin și promovează producătorii locali și pentru că își îndeplinesc rolul pe care trebuie să îl aibă, acela de liant între noi, producătorii, și ei, maeștri în arta culinar”, spune Magda Horhat, director general Fabrica de Lactate „Seviş”.

Zilele acestea a avut loc cea de-a doua ediție a Revelionului Bucătarilor și tot cu acest prilej Adunarea Generală a Asociației Culturale Euro Est Alternativ.

Iulia Drăguț, președintele Asociației Culturale Euro Est Alternativ, a declarat pentru Tribuna că asociația a organizat în județul Sibiu, la Orlat, cea de-a doua ediție a Revelionului Bucătarilor și Adunarea Generală, aceste evenimente fiind și un training activ pentru membrii asociației, bucătari din diverse zone ale țării, care au venit aici și și-au și demonstrat priceperea cu prilejul acestui eveniment.

„Noi ne dorim să valorizăm oamenii așa cum se cuvine și să ajungem cu toții la un numitor comun”, a spus Iulia Drăguț.

La eveniment au fost distinși cu diplome colaboratorii asociației, bucătari și specialiști în domeniu.

 

 

 

comentarii
1 comentarii

Ce mărturie minunată, sunt clare de torpe, am fost fericită de căsnicia mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși juramintelor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am umplut de divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am continuat și am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat extraordinar și extrem de spiritual care mi-a aruncat o vraja de dragoste și mi-a făcut EX-ul să se întoarcă la mine în perioada de 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui whatsapp ... +447440557868. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.
torpey clare
13.01.2020 15:10
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia