Tribuna
La un pas de o mare tragedie…
La un pas de o mare tragedie…

Miercuri după amiază, în zona chioşcurilor situate la Bâlea Cascadă, o adevărată tragedie a fost evitată în ultimul moment, datorită intervenţiei şi ajutorului oferit de câţiva oameni cu spirit de observaţie şi suflet mare. La doar câteva minute după ce a fost parcat în imediata apropiere a chioşcurilor, autoturismul unei turiste a luat foc, creând panică printre proprietarii construcţiilor, angajaţii de aici şi turiştii aflaţi în zonă. Din fericire, câţiva dintre cei aflaţi la momentul declanşării incendiului au dat dovadă de calm, stăpânire de sine şi mult spirit civic, au reuşit să îndepărteze autoturismul de zona chioşcurilor şi, cu ajutorul stingătoarelor de la unităţile comerciale din zonă, au stins focul ce se manifesta sub capotă.
“La un pas de a fi un mare dezastru, ieri în punctul  turistic Bâlea Cascadă, unde o mașină a unei turiste a luat foc în timp ce staţiona la un metru de unităţile comerciale. Am avut inspiraţia de a mă  urca în această  mașină în timp ce era deja în flăcări, lăsând frâna de mână,  dar cu volanul funcţionând  greu și am lăsat-o să curgă în jos circa 10 metri, am tras din nou frâna de mână și apoi am folosit, împreună cu ceilalţi colegi de muncă, 3 stingătoare mari, până am stins focul, salvând chiar și maşina de la arderea totală”, a scris, pe contul său de facebook, Valeriu Mardale, unul dintre cei ce au acţionat, evitând astfel o mare tragedie.
Din cauza acestei intervenţii, circulaţia autoturismelor în zonă a fost întreruptă, pentru câteva minute, pe ambele sensuri de mers.
D.F.





comentarii
3 comentarii

ce marca era?cazan nemtesc de aproape 20 de ani?
15.10.2021 04:36
Nu prostovane, nu era cazan nemtesc dar esti si prost si chior ca puteai sa vezi ca era un Renault Megane cabrio.
Esti varza!!!!
@04:36
15.10.2021 08:45
Auzi la ei, tragedie... Dadea tigaia in foc, ce mare tragedie!
16.10.2021 11:45
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia