Tribuna
PNL
La Sala Thalia - Festivalul Concurs "Ilie Micu"
La Sala Thalia - Festivalul Concurs

Aproape 50 de copii din 14 judeţe din ţară şi din Republica Moldova se întrec marţi şi miercuri, la Sala Thalia, în cadrul celei de a doua ediţii a Festivalului Concurs Naţional de Interpretare "Ilie Micu", transmite Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu" Sibiu.

Organizatorii spun că numărul mare al participanţilor din acest an dovedeşte că acest festival a reuşit încă de la prima ediţie din 2023, să se remarce prin seriozitatea şi valoarea sa.
Astfel, marţi, începând cu ora 17, la Sala Thalia, are loc concursul de interpretare muzică uşoară. De la ora 19 sunt programate recitalurile primei seri de festival. Pe scena Sălii Thalia vor urca: Săndel Mihai, Lucia Druţă, Veaceslav Mereuţă şi clasa de percuţie a Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Ilie Micu” din Sibiu, coordonată de profesorul Mihai Constantin. 

Manifestarea artistică va continua miercuri, 17 aprilie, la Sala Thalia, cu o seară dedicată muzicii populare.Festivalul Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu” din Sibiu e prezentat de Traian Stoiţă, profesor al Şcolii Populare de Arte şi Meserii. Accesul în cele două zile ale festivalului concurs este gratuit pentru spectatori.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu” este organizat de către Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu” şi Consiliul Judeţean Sibiu. Partenerii evenimentului sunt Filarmonica de Stat, Biblioteca Judeţeană ASTRA şi Primăria Municipiului Sibiu. Directorul festivalului este managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii "Ilie Micu” Sibiu, Alina Pinca Vintilă. comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica