Tribuna
Sevis
La Primărie, e FITS 2016
Andra MARINESCU
1421 vizualizari
La Primărie, e FITS 2016
© Razvan NEGRU

La ora 14, Sebastian Marcovici și Mihaela Marin au vernisat expoziția ce realizează o retrospectivă a ediției anterioare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, "FOCUS FITS 2016", în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. 

  • "Această expoziție este o mărturie a ceea ce s-a întâmplat anul trecut la FITS, cu spectacole care ne-au plăcut sau poate nu ne-au plăcut. Felicitări celor doi fotografi!", a spus George Banu, critic de teatru. 

Expoziția realizată de cei doi artiști a devenit o tradiție în agenda FITS, realizându-se în ultimii cinci ani la fiecare ediție. "Expoziția a devenit o obișnuință. Nu e o expoziție de fotografie artistică. Este un reportaj ce face o retrospectivă a ceea ce a însemnat FITS 2016", a spus Mihaela Marin. 

  • La rândul său, Sebastian Marcovici și-a exprimat dorința ca, în anii ce vor urma, să se reușească deschiderea unei expoziții care să fie semnată de toți fotografii FITS. "Ne-am dorit dintotdeauna o expoziție unitară. Poate că la anul vom reuși. Noi încercăm și cred că reușim să extragem și din spectacolele care nu ne plac fotografii bune, pentru că punem sentimente", a spus Sebastian Marcovici. 

Expoziția cuprinde 60 de fotografii și va rămâne deschisă până pe 18 iunie, la finalul FITS 2017.

© Razvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia