Continental
Tribuna
La cererea spectatorilor, FITS a suplimentat biletele pentru spectacolele indoor
Andra MARINESCU
754 vizualizari
La cererea spectatorilor, FITS a suplimentat biletele pentru spectacolele indoor
Mai sunt doar patru zile până la începerea celei de-a XXVI-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, ce se va desfășura între 14 și 23 iunie, iar veștile bune continuă să apară pe măsură ce acest final de săptămână mult așteptat se apropie. Tema ediției din acest an este "Arta de a dărui”.

 

La cererea spectatorilor, organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță suplimentarea locurilor la majoritatea spectacolelor Indoor programate la această ediție. Astfel, iubitorii de teatru care nu au mai găsit loc la reprezentațiile dorite, vor mai putea achiziționa încă 1.023 de bilete, de pe site-ul festivalului: www.sibfest.ro, începând de marți, 11 iunie, ora 10.
Tot pe site-ul festivalului (www.sibfest.ro) se pot găsi informații despre întregul program și prețul biletelor.
În curând urmează să ne întâlnim la FITS2019 cu cele 540 de evenimente culturale care includ teatru, dans, muzică, circ contemporan și operă, ateliere și masterclass-uri, spectacole lectură, conferințe, expoziții și instalații, lansări de carte sau proiecții de filme, care vor avea loc în 75 de spații de joc din Sibiu.
În continuare, publicul este așteptat la Micro – Folie, la Casa Artelor din Sibiu (Piața Mică nr. 21). Micro-Folie Sibiu – Hotspot Cultural BRD Groupe Société Générale are în centru un Muzeu digital care dă acces la 500 de opere de patrimoniu universal ce se găsesc în marile muzee și instituții culturale din Franța, un spațiu de realitate virtuală unde se pot viziona cu Samsung Gear VR filme realizate de canalul ARTE și un FabLab dedicat creativității.
Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din Sibiu (strada Nicolae Bălcescu 17) care funcționează în această perioadă după următorul program: marți  – joi între orele 11-18, iar în perioada Festivalului zilnic, de la 9 la 20.
 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia