Tribuna
PNL
La Avrig s-a deschis prima stație de alimentare full service, cu program non-stop
La Avrig s-a deschis prima stație de alimentare full service, cu program non-stop

Rețeaua națională Octano se extinde cu stația numărul 18. Noua stație de distribuție de carburanți s-a deschis în județul Sibiu, la Avrig. Deschiderea stației din Avrig face parte din planul de investiție de aproximativ 10 milioane de euro, demarat de grupul Bulrom Gas începând cu anul 2017.

 

În momentul de față sunt în construcție încă trei asemenea stații care urmează a fi finalizate înainte de sfârșitul anului, iar anul viitor extinderea rețelei va continua cu încă zece locații.

 

„Stația OCTANO cu numărul 18 va deservi atât orașul Avrig, cât și localități învecinate – precum Mârșa, Racovița sau Porumbacu de Jos. Vom oferi servicii de alimentare cu combustibili (benzină, motorină, GPL și electric), dar și servicii conexe, precum cafenea si zonă gastro cu terasă, spălătorie auto self-service și magazin cu program non-stop. Îi invităm atât pe locuitorii din zonă, cât și pe cei care tranzitează zona, să ne viziteze și să beneficieze de serviciile noastre. Toți carburanții pe care îi comercializam în toate stațiile noastre sunt de cea mai înaltă calitate și respectă cele mai riguroase standarde din domeniu.

 

 

Datorită angajamentului pentru dezvoltarea comunităților în care activăm, acordăm o atenție deosebită fidelizării clienților și sprijinirii micilor întreprinzător din zona Avrigului și localităților învecinate. Astfel, avem dotări specifice, precum pompa de motorină cu debit mărit, dar și carduri de fidelitate și facilități de plată pentru persoane fizice sau flote de orice dimensiuni.

Nu în ultimul rând, încercăm să cunoaștem care sunt problemele comunității și dacă ne putem implica, o vom face! Așa că, de curând, am reușit să contribuim și noi la dotarea cu calculatoare noi a laboratorului de informatică de la Liceul Gheorghe Lazăr din Avrig ”, a declarat dl. Grigore Guzun – Director General Octano Downstream.

 

Octano este parte a grupului Bulrom Gas, unul din top cinci cei mai mari distribuitori independenți de gaz petrolier lichefiat din România și a fost înființată în 2017. Încă trei locații urmează a fi finalizate înainte de sfârșitul anului, iar anul viitor extinderea la nivel național va continua cu zece locații.

 


comentarii
1 comentarii

Vă invit să vizionați filmarea ”Nouă stație de alimentare cu carburanți la Avrig/New Fuel Station at Avrig, Romania[17 August 2020]” publicată ieri pe youtube.
Vincentiu Avrigeanu
18.10.2020 00:13
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia