Tribuna
PNL
La Agnita, Dragobetele a strâns ajutoare pentru sinistraţi
La Agnita, Dragobetele a strâns ajutoare pentru sinistraţi

Dragobetele, simbolul tinereţii şi al dragostei, a fost sărbătorit la Casa de Cultură „Ilarion Cocişiu” din Agnita cu spectacolul „De Dragobete simţim româneşte”. A fost un spectacol cu scop caritabil, pentru a strânge fonduri destinate ajutorării sinistraţilor din Turcia şi Siria.
Tinerii de la Colegiul A.T. Lau­rian şi cei din ansam­blurile Casei de Cultură s-au implicat cu bucurie în acest eveniment, oferind celor prezenţi un spectacol cu poezii şi cântece.
Elevele Anghel Ana-Maria, Banciu Elisa, Ciritel Andreea, Paraschiv Felicia, Andrei Teodora, Diana Drăgan şi Anghel Lemnaru au recitat poezii de dragoste din crea­ţiile lui Mihai Eminescu iar grupul vocal Flori Hârtibăcene şi solistele Lavinia Moldovan, Valentina Draga şi Paula Moldovan au fost aplaudate pentru melodiile interpretate.
 Tot de aplauze s-au bucurat şi ansamblurile Cununa, Hârti­baciul şi Cununa Vete­ranii pentru suitele de jocuri de pe Hârtibaci şi Târnave, ca şi soliştii Claudia Mihăilă, Tatu Mădălina, Adela Oros, Teo­dora Ţerbea şi Tin Vasilescu.
A fost un spectacol frumos, un spectacol despre tinereţe şi dragoste şi mai ales de iubire faţă de aproapele aflat în suferinţă, banii donaţi de spectatori adăugându-se  celor colectaţi la Casa Se­niorilor şi trimişi la Crucea Ro­şie pentru cei loviţi de cutremure.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica