Tribuna
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: "Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători. Fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului"
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului:
© presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a adresat astăzi un mesaj de 1 iunie, urându-le copiilor succes la examenele naţionale. De asemenea, şeful statului le-a mulţumit copiilor pentru că au fost înţelegători în perioada pandemiei şi i-a îndemnat să rămână aliaţii lui în lupta împotriva virusului. 

„Dragi copii,
Anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol.
Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere.
Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp.
Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii.
Celor care veți susține în curând examenele de evaluare națională și bacalaureat, vă doresc mult succes.
Anul acesta condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine.
Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre.
Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă.
La mulți ani, cu multe bucurii!”, a transmis Klaus Iohannis, de Ziua Copilului.

comentarii
1 comentarii

unde e poza cu guvernul la chef?
loci orban,raluka etc
ati uitat sau nu aveti voie democrati sibieni?
adi3
01.06.2020 14:02
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia