Tribuna
Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă
Laura BUCIU
1403 vizualizari
Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă
© presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că l-a desemnat premier pe Nicolae Ciucă. Acesta a fost propus de coaliția PSD, PNL, UDMR și de minoritățile naționale.

„Am constatat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă, o majoritate din care fac parte PNL, PSD, UDMR și grupul minorităților. Reprezentanții acestei majorități au dorit să vină împreună la consultări. Am acceptat și în acest format am avut o discuție pe care o consider foarte bună”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a spus că a acceptat propunerea de premier a acestei majorități.

„Această majoritate mi-a propus un nume de premier, propunere pe care am acceptat-o. În consecință îl desemnez pe domnul Nicolae Ciucă pentru a forma o echipă guvernamentală și pentru a se prezenta în fața Parlamenului României pentru votul de încredere”, a mai spus Iohannis.






comentarii
6 comentarii

ciuca a nooost,
incepe diktatura europeana condusa de ursula,angelika si wernel
PE BURTA KULKATI TOTI,cu CITZU SI TURCAN UND ZU VON BOTSHENI IN FRUNTE
poplacean lgbt
22.11.2021 14:36
Securistii in frunte cu presedintele au reusit din nou sa puna mana pe guvern. Prostii de la pnl au ramas cu ministere de nimic si au ajuns curva pesedeului.
Asa mai dispare un partid istoric, sper ca Iohannis e mandru de ce a facut. Sa ii injuri ca sa mai iei un mandat si apoi sa ii iei aliati doar ca tu 3 ani sa ai liniste asta da caracter. Succes la golf si ar fi bine sa lasati tara asta in pace ca ati distrus toate visele oamenilor care vau votat.
Dar in viata totul se plateste iar Dumnezeu e sus si vede.
Cat priveste PNL Sibiu sper
ca sunteti mandri ca ati devenit aliatii lui Trif care va injura de un an. Cand va uitati in oglinda ar trebui sa va dati 2 palme toti conducatorii in frunte cu moldoveanca si avocata care a reusit sa piarda toate procesele cu vechi presedinti ai Consiliului Judetean. Felicitari ati devenit conducatori ai unui partid pe care Iohannis la omorat.
Vivi Dragan
22.11.2021 15:02
Cred ca doar in visele erotice PSD-ul se mai vedea la guvernarea tarii si iata ca au ajuns la CIOLAN.E posibil sa vedem alti politicieni pe liber(ca la utimele alegeri Tariceanu,Ponta ,Basescu ) acum fiind Orban,Turcan,Citu si chiar Trif de la PSD, de la care conducerea centrala asteapta mult, mai ales ca PSD este pe cai mari
xxx
23.11.2021 01:07
Iohannis s-a asociat cu PSD,deoarece in Germania au castigat social-democratii alegerile si daca ar fi ramas in forma cu USR nu mai avea la cine deschide usile la Berlin.Cu USR, Franta ar fi avut o influenta mai mare in politica damboviteana.Asta e plitica ,te dai cu cel tare ,la care ai priza si poti hodini in scaunul de presedinte jucand nestingherit tenis si golf..
JIM
23.11.2021 14:42
Oare cum se simte Iohannis cand o vede pe Firea in guvern. Firea care la fel ca Olguta Vasilescu spunea ca nu are copii si nu este ortodox. Oare merita sa uiti vorbele acelea doar ca sa ai liniste la golf. Merita sa iti bati joc de oamenii care au votat sa fi presedinte pentru lupta ta cu pesede.
Nu te gandesti nici o clipa ca Dumnezeu e sus si vede ce faci si te va pedepsi cand crezi mai putin.
Vivi Dragan
23.11.2021 20:16
Ce ma intriga in acest guvern este Florin Roman(PNL) cu mutra lui de bou. Un lingau si pupincurist ca el rar intalnesti.Cum a ajuns o asemenea nulitate ministru?.PNL-ul stie de ce.
Ivan
23.11.2021 21:01
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA