Tribuna
PNL
ADVERTORIAL
Klaus Iohannis: În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic!
Klaus Iohannis: În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic!

”S-au cocoţat în vârful statului infractorii. Ruşine! Vă chem eu, Preşedintele României, la vot, la referendum! Eliberaţi România!”, acesta este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, înaintea referendumului şi al votului pentru Parlamentul European care va avea loc duminică, 26 mai.


 

”Săptămâna trecută am adus Europa în România, am avut summit-ul de la Sibiu, am avut toţi liderii europeni la noi în România şi a fost un mare succes. Au venit toţi şi am înţeles atunci că pentru ei, pentru toată Europa, românii contează. Să fi văzut feţele participanţilor, preşedintele Franţei, doamna Merkel, preşedintele Tusk, să le fi văzut feţele pline de bucurie când românii i-au salutat. şi pentru ca să fim bine reprezentaţi în Europa avem nevoie de această echipă puternică care va câştiga europarlamentarele.

ştiţi cine nu a fost acolo şi cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de ni-mic! Au venit pesediştii la guvernare cu promisiuni. PSD-ul a făcut mari promisiuni, a promis marea cu sarea, acum, când mandatul lor se apropie de sfârşit şi sper că sfârşitul va veni, întreb eu pe pesedişti: Unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă? Zero! A, mă scuzaţi, la ei, acolo, da, ei au început să-şi rezolve problemele!

S-au cocoţat în vârful statului infractorii. Ruşine! Vă chem eu, Preşedintele României, la vot, la referendum! Eliberaţi România!”, preşedintele României, Klaus Iohannis.


 

Raluca Turcan: PNL e singurul partid care poate învinge PSD


 

”Am fost în mai multe locuri din ţară şi am văzut cum în fiecare judeţ, de la nord la sud, de la est la vest românii se ridică şi-şi caută dreptatea şi decenţa pentru că românii nu sunt hoţi. Românii sunt un popor cinstit şi am convingerea că în 26 mai România va spune în majoritate DA la referendum, România va vota Klaus Iohannis şi PNL.

Singura soluţie este dată de o echipă din care face parte un preşedinte dedicat şi integru precum Klaus Iohannis, un guvern şi o majoritate parlamentară care să lucreze cu preşedintele României, aşa cum un consiliu lucrează cu primarul sau cu preşedintele de consiliu judeţean.

Fiecare om bun să se strângă cu fiecare om bun, să muncim, să mergem printre oameni, dedicaţi scopului nostru, şi să mergem la vot, pentru că preşedintele îl avem, e al nostru, iar PNL e singurul partid care poate învinge PSD.

 

Rareş Bogdan: De doi ani şi jumătate socialiştii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor

 

”România nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Codrin ştefănescu, nu este a lui Nicolicea, nu este a lui Dăncilă, nu este a lui Carmen Dan. Este a tuturor românilor care-şi educă copiii în spiritul dreptăţii al respectului şi al credinţei în Dumnezeu. De doi ani şi jumătate socialiştii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor, doar de drepturile puşcăriaşilor au abandonat pensionarii, au abandonat persoanele cu dizabilităţi, au abandonat oamenii cinstiţi şi ne explică cât de rău o duc infractorii. De doi ani şi jumătate au eliberat mai repede de termen 16.200 de deţinuţi, dintre care 2200 de criminali, 800 de violatori, 260 e pedofili şi 160 de traficanţi de copii”.


comentarii
8 comentarii

Mai esti de toata jena. Tu vorbesti de hotii ? Ti-a luat instanta doua case pt ca le-ai achizitionat ilegal ! Da inapoi banii din chiriile incasete pe casele pierdute in instanta ! Chiar nu iti este rusine mai ales ca ocupi functia de presedinte ?
Hotul
19.05.2019 19:10
Da ei (psd)au distrus tara din punct de vedere material dar --voi- vreti sa o distrugeti( deja ati facut-o) din punct de vedere -spiritual - adica, sa puneti toata tara impotriva legilor Lui DUMNEZEU- asta ati facut si vreti sa faceti mai departe -- femei cu barba si barbati fara penis -- Daca noi cei 3,5 milioane de credinciosi nu putem sa facem ceva , vom lasa pe Creatorul sa lucreze EL asa cum a lucrat cu sodomitii si gomoritii-- atunci poate va veti trezii--dar prea tirziu-- Iar sloganul --hotii se feresc sa nui fure altii--hoti e atit de real si proaspat miroase a caragialism-- Votati Peter Costea la europene --Votati Radu Moraru --presedinte
mike
19.05.2019 19:53
Cat timp fug romanii din tara lucrurile merg prost! Asa ca iesiti la vot ca ciuma rosie vrea la putere..
Yo
19.05.2019 20:52
voi estea cu crestinismul ati ramas cu un secol in urma de aia merg treburiile asa de bine.ari fii bine daca Vati orienta Putin cum este si in alte tari.
abc
20.05.2019 10:55
incredibil ce bine te-ai semnat. Esti chiar de nivel "abc" la scris. Cand ai terminat ciclul primar s-ar putea sa stii si tu sa scrii corect.
pentru abc
20.05.2019 15:38
"Este a tuturor românilor care-şi educă copiii în spiritul dreptăţii al respectului şi al credinţei în Dumnezeu" - tare mi-e teama ca prezidentul nu subscrie la aceasta declaratie, mai ales la ultima parte.
...
20.05.2019 16:03
Vad ca marii "crestini ortodoxi" de pe aici promoveaza intoleranta si ura fata de toti cei care, dintr-un motiv sau altul nu au aceleasi pareri !

Ce s-a intamplat cu valorile crestine adevarate ?
Din pacate toti se inghesuie sa arunce cu piatra, ca doar "crestinii ortodoxi sunt romani adevarati" si viceversa.
Multi sunt credinciosi doar cu gura iar in suflet sau in fapte ...
Robert
20.05.2019 17:01
Mai -abc- tu ai fost in strainatate , de vorbesti ?? Ai fost in Norvegia sa vezi adevarata realitate??( vezi cazul Bodnariu- carora le-au luat toti copii ca sa-i dea la homalai)-- sau dai gaze pe esapament?? Tocmai pentru faptul ca -- stacheta credintei a fost lasata tot mai jos -- societatea a inceput sa fie tot mai liberala --adica fara frica de Dumnezeu si rusine de oameni -- din aceasta cauza -- omorui in locuri publice, in scoli si marketuri , droguri care fac prapad pe sosele si nu numai -- Homosexualitatea cu bolile incurabile si paradele lor de tip sodoma si gomora-- si lista poate continua -- Chiar aici in U.S. A.- tara socotita model dupa ce --obomba --a ratificat casatoriile homo situatia sa inrautatit colosal -- Incearca -- PREZ. D Trump sa repare, dar greu cu oamenii ce sau dilit la cap sa-i insanatoseasca din nou --mai rumega inainte de a scrie --God bless you-(pentru -abc)--Ma bucur ca mai sunt OAMENI care judeca drept lucrurile-- Iar cel fara nume -- Ai mare dreptate 3,5 milioane de romani facuti fanatici religiosi pentru faptul ca el prezidentul sa aliat cu destrabalatii.
mike
21.05.2019 05:38
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia