Tribuna
PNL
Advertorial
Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea să facă un preşedinte pentru a opri atacurile PSD împotriva statului român
Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea să facă un preşedinte pentru a opri atacurile PSD împotriva statului român
Preşedintele Klaus Iohannis a explicat cum a reuşit să stopeze abuzurile PSD, împreună cu românii, afirmând că abia aşteaptă să treacă moţiunea de cenzură. Preşedintele Klaus Iohannis a fost luni la Cluj-Napoca, alegând să meargă de mai multe ori pe jos şi oprindu-se pentru a vorbi sau a se fotografia cu oamenii de pe stradă. De dimineaţă a participat la festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea "Babeş-Bolyai", după care s-a deplasat câteva sute de metri pe jos, în mijlocul oamenilor, până în faţa Casei de Cultură, unde a avut loc Adunarea Regională a filialelor PNL din Nord-Vest. Şeful statului a salutat cei peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL care participă la întrunire, spunând: "Bună seara, dragii mei liberali ardeleni", fiind ovaţionat de participanţi. "Aşa mai mere", le-a răspuns şeful statului.

României i-ar fi mai bine fără PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că României i-ar fi fost mult mai bine fără PSD, partid care a ţinut ţara în loc şi a inhibat dezvoltarea, şeful statului precizând că abia aşteaptă să treacă moţiunea de cenzură. "Stăm foarte prost. În decembrie 2016 românii au considerat că e bine şi nu e bine să meargă la vot, unii s-au dus, alţii nu. Unii din cei care s-au dus au crezut minciunile PSD, care a promis că va curge lapte şi miere, dar, ghinion, cum a spus unul, nu a fost aşa. Au început să curgă atacuri la justiţie, la mediul privat, la economie", a reamintit Klaus Iohannis. "Am ajuns acum să avem un guvern care reuşeşte contraperformanţă după contraperformanţă, eu am numit acest guvern un guvern eşuat, dar aceste eşecuri ale pesediştilor ne dor, pentru că se repercutează asupra vieţii noastre de zi cu zi", a atacat Klaus Iohannis.

Şeful statului a reamintit că s-a opus, în permanenţă, abuzurilor PSD. "Acum, astăzi, persoana propusă pentru comisar european a fost pur şi simplu refuzată pentru probleme de integritate. Ruşine, ruşine PSD-ului! Aici suntem şi probabil unii o să mă întrebaţi: şi dumneata ce ai făcut? Eu am făcut tot ce a putut preşedintele României să facă. Foarte multe din prostiile, din năstruşniciile, din atacurile PSD asupra statului român, asupra sistemelor mari din statul român am reuşit să le opresc. Am reuşit împreună cu voi şi împreună cu românii şi e bine că am reuşit şi vă spun: abia aştept să treacă moţiunea să scăpăm de PSD", a fost mesajul prin care preşedintele Klaus Iohannis a stârnit entuziasmul sălii.

Raluca Turcan: Cluj Napoca - Sibiu este una din axele majore ale României normale

Preşedintele PNL Sibiu. Raluca Turcan, le-a vorbit liberalilor despre România normală, observând diferenţa dintre oraşele conduse de primari PNL şi cele în fruntea cărora stau aleşi social-democraţi. "Salut cu drag Clujul european şi modern dintr-un alt oraş al României europene, Sibiul, oraşul pe care Klaus Iohannis l-a condus, mai bine de 14 ani, cu succes la normalitate", a început deputatul de Sibiu. "În astfel de oraşe ale României suficienţa face diferenţa. Mă uit de fiecare dată cu admiraţie la cât de bine arată Cluj-Napoca sau Oradea. Tot mai bine, o constat cu fiecare ocazie. Dumneavoastră reprezentaţi deja o parte a României normale pe care ne-o dorim cu toţii. Unde se trăieşte ca în Occident. Această parte de Românie poartă semnătura PNL, prin administratorii ei de toată isprava şi echipele lor! Vin, la rândul meu, dintr-un oraş cu care mă mândresc, pentru că este tot o parte a României normale. Este Sibiul, oraşul a cărui dezvoltare şi modernizare poartă semnătura lui Klaus Iohannis. Succesul modernizării europene a devenit un brand Iohannis-PNL. Cluj Napoca - Sibiu este una din axele majore ale României normale. şi vom împânzi România cu astfel de axe ale dezvoltării care vor uni regiuni. Într-o guvernare a PNL parteneră cu preşedintele Klaus Iohannis!", a spus Raluca Turcan.

"Interesele României dictează plecarea urgentă a celui mai prost guvern din istoria ţării"

Liderul liberal a vorbit şi despre moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, explicând că deşi sunt voci din opoziţie care spun că PSD ar trebui să suporte guvernarea în continuare, nimeni din PNL nu doreşte acest lucru. "Ceasul nu mai poate fi dat înapoi. Cu fiecare oră, cu fiecare zi care trece, menţinerea Guvernului Dăncilă face un rău tot mai mare României. Guvernează în haos, ilegitim şi imoral, cu o incompetenţă care face ravagii. Cinic vorbind, politicianist vorbind, poate unora le-ar conveni ca Guvernul Dăncilă să supravieţuiască aşa cum e el astăzi, ca vai de el. Dar costurile pentru ţară şi pentru nivelul de trai al românilor vor fi tot mai mari. Interesele ţării trebuie să primeze. Şi interesele României dictează plecarea urgentă a celui mai prost guvern din istoria ţării. Acum se aleg apele. Acum se vede cine este om politic şi om de stat adevărat şi cine politruc fariseu", a mai spus Raluca Turcan, precizând că "PNL a făcut tot ce ţinea de el ca lider al Opoziţiei. Moţiune, negocieri, toate discuţiile necesare pentru a pune pe hârtie angajamentul unei majorităţi parlamentare pentru demiterea acestui guvern".

"Plecarea Guvernului Dăncilă Dragnea PSD dă o şansă resetării statului şi instituţiilor lui puternic virusate de PSD. Apoi, mergem mai departe cu obţinerea celui de-al doilea mandat de Preşedinte pentru Klaus Iohannis. Omul care ştie cum să modernizeze România şi care de data aceasta va avea un partener: PNL", Raluca Turcan.


comentarii
3 comentarii

Nu stiu cat a putut stopa psd-ul dar-- multe tragedii sau intamplat in mandatul de 5 ani - Ce stiu sigur a blocat 3,5 milioane de crestini care doreau doar sa se inscrie in constitutie casatoria --barbat- femeie -- ceva Normal -- nimic deosebit ,dar fanaticii religiosi nu au nicio valoare in fata presedintelui-- Domnule , ai pierdut 3,5 milioane de sustinatori-- nu am uitat
eu
02.10.2019 06:37
in 5 ani de mandat, acest personaj a facut mult rau tarii! O persoana toxica, de evitat si de care sper sa scapam in noiembrie.
#farawerner
02.10.2019 13:03
In 5 ani n-a facut decat sa invrajbeasca oamenii intre ei.. Asta e rolul si rostul unui presedinte?
02.10.2019 22:38
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia