Tribuna
SEVIS
Kaufland deschide încă un magazin în Sibiu. Stații electrice de încărcare a mașinilor
Kaufland deschide încă un magazin în Sibiu. Stații electrice de încărcare a mașinilor

Kaufland România inaugurează joi un nou magazin în Sibiu, poziționat lângă autostrada A1, prin care creează aproximativ 100 de locuri de muncă noi.

Cel de-al patrulea magazin din Sibiu este situat pe Calea Șurii Mari, nr. 37, Sibiu, jud. Sibiu și dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități, 7 locuri de parcare destinate părinților, dar și rastele pentru biciclete.

Pe perioada stării de alertă, programul de lucru va fi de la 6:30 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 8:00 la 21:00.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea acesteia de către șoferii aflați în tranzit.

Hipermarketul este prevăzut cu 9 case de marcat standard dintre care 2 destinate persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Noul Kaufland Sibiu are un raion extins de pește proaspăt, cu un sortiment variat, legume, fructe, produse proaspete la vitrină cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, ce cuprinde o cofetărie, pizzerie, o farmacie, un petshop, un centru pentru copiere chei, dar și un punct Tabac Xpress.

Magazinul nou deschis promovează sustenabilitatea și pune la dispoziția clienților infrastructuri ecologice de reciclare. La intrarea în magazin, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi drept răsplată pentru comportamentul ecologic cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

În parcare, clienții au la dispoziție stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. Tot în parcare, clienții pot recicla sticle din plastic, de sticlă sau doze din aluminiu, folosind automatul de reciclare tip self-service. Aici pot depune trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru), iar clienții care reciclează astfel vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

comentarii
8 comentarii

N-ar fi fost rau sa introduceti o harta cu locatia exacta.
Pe Goagle e trecut oblu peste Hornbach :-)).
dacu
28.01.2021 06:43
Pe langa statiile de incarcare a masinilor electrice ar trebui si o statie itp pentru cotetele cu peste 200000 km la bord aduse din Jermania
Eu
28.01.2021 06:59
Nu te mai tine de prostii ca consumi curent si te frigi la factura si nu-ti mai ajung banii sa platesti rata la limuzina si mai ai de cotizat 5 ani.Stii prea bine ca ai pana la galosi si daca ramai fara limuzina o sa iei apa!
Semnat 200000+
@eu
28.01.2021 07:45
cand se va deschide va rog?(in ce data?)
vasile
vasile comsa
28.01.2021 10:58
Kaufland România inaugurează joi(articolul a fost scris 27.01.2021 16:21)un nou magazin în Sibiu, poziționat lângă autostrada A1,
28.01.2021 12:54
Am dori un magazin de acest gen si pe viitorului la blocurile ani ca nu avem nimic aproape mulțumim!
28.01.2021 15:02
Da... magazine peste magazine... Am ajuns sa traim in societatea de consum...
30.01.2021 08:02
unde este statia itp pt cazane? locatie e super merge impinsa de pe platforma
30.01.2021 11:21
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia