Tribuna
Kamelot, prima trupă de la Artmania 2010
Kamelot, prima trupă de la Artmania 2010
* Festivalul va avea loc la Sibiu în 13-15 august* Biletele şi abonamentele s-au pus deja în vânzare, preţul lor fiind diferenţiat în funcţie de perioada de achiziţie*
Programul rockerilor din România şi din ţările vecine este deja făcut pentru luna august: sunt aşteptaţi la Sibiu la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Artmania. Prima trupă anunţată de organizatori este cea a americanilor de la Kamelot. Aceştia vor cânta chiar în prima zi de festival şi vor revărsa Power Metal, Progressive Metal și Gothic Metal peste Piaţa Mare din Sibiu. “Kamelot este o trupă regală pe scena Metal, prestigioasă și influentă în ultimele două decenii. Faima formației în rândul fanilor și a presei a crescut progresiv, fiecare dintre cele șapte albume de studio depășindu-și predecesorul prin calitatea versurilor și a producției. Kamelot combină diferite stiluri definind o marcă distinctă. Formația a fost înființată de chitaristul Thomas Youngblood și tobarul Richard Warner în 1992”, se arată într-un comunicat de presă ARTmania Festival. Concertul de la Sibiu face parte dintr-un turneu mondial pe care trupa îl începe în iunie în Europa.
În ultimii trei ani, fanii Artmania au avut întâlnire la Sibiu cu trupe de prim rang ale scenei rock: Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride, Within Temptation. ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Local Sibiu.

Bilete la preţ redus

Amatorii de rock, metal şi alte genuri îşi pot achiziţiona deja biletele pentru Artmania 2010. Acestea sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta și pe www.ticketpoint.ro adăugând la prețurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%.
Până în 30 aprile 2009, biletele pot fi achiziționate la prețul de 70 lei pe zi, iar abonamentele - la 110 lei. În perioada 1-31 mai, preţurile sunt următoarele: 80 lei/bilet și 140 lei pentru abonamente. Între 1 iunie - 12 august, fanii Artmania trebuie să achite 90  pentru un bilet și 160 lei - pentru abonamente, iar între 13-15 august, un bilet costă 110 lei pe zi, iar un abonament- 180 lei.
În ultimii trei ani pe scena festivalului au fost prezente nume trupe rock consacrate printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.comentarii
1 comentarii

cred ca ati vrut sa scrieti "Pana in 30 aprilie 2010"....ca 30 aprilie 2009 a fost cred ca anul trecut!!!
Sarbatori diferite!!
Pt. uzul intern!!!!
04.04.2010 15:49
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia