Tribuna
Judecătorii Tribunalului Sibiu se solidarizează cu grefierii și întrerup activitatea două ore pe zi
Judecătorii Tribunalului Sibiu se solidarizează cu grefierii și întrerup activitatea două ore pe zi
© Răzvan NEGRU/Arhiva

Judecătorii Tribunalului Sibiu anunță, joi, că se solidarizează cu grefierii, care întrerup activitatea zilnic timp de două ore, ca formă de protest față de iminenta abrogare a pensiilor speciale.

Reprezentanții Tribunalului Sibiu au transmis, joi, că având în vedere situația anunțată de Sindicatul Național al Grefei judiciare Dicasterial, prin care se informează asupra formei de protest, respectiv suspendarea activității între orele 10.00 – 12.00, magistrații instanței din Sibiu au decis să se ralieze manifestării personalului auxiliar.

Potrivit documentului citat, începând cu data de 27 ianuarie 2020 urmează să fie întreruptă activitatea în instanțe și parchete, la nivel național, pe o perioadă ce va fi stabilită în cadrul adunărilor locale sindicale ce vor avea loc la data de 23 ianuarie.

„Aducem la cunoștința opiniei publice că magistrații acestei instanțe sunt solidari și se raliază protestului și măsurilor adoptate de personalul auxiliar din instanțe”, se mai arată în comunicat.

Judecătorii de la Tribunalul Sibiu au decis, încă de miercuri, amânarea cauzelor, suspendarea activității privind procedura prealabilă și refuzul de a participa la constituirea birourilor electorale locale, în semn de protest față de iminenta abrogare a pensiilor speciale.

 

comentarii
1 comentarii

Mai bine stati acasa fiindca sunteti neproductivi --doar haliti banii facuti de cei ce transpira --Sa va fie rusine basinosilor-- salarii nesimtite -- justitia voastra e conditionata de spaga si mita -- si tot voi zbierati DREPTATE!!!!!!!!!!!! HAI SICTIR GOLANILOR
24.01.2020 04:40
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia