Tribuna
PNL
Judecătorii de la Tribunalul Sibiu renunță parțial la grevă, dar refuză să participe la constituirea birourilor electorale locale
Judecătorii de la Tribunalul Sibiu renunță parțial la grevă, dar refuză să participe la constituirea birourilor electorale locale
© Arhiva TRIBUNA
Judecătorii Tribunalului Sibiu au declarat, joi, că vor renunța - parțial - la grevă, dar că nu vor participa la constituirea birourilor electorale locale.


"Adunarea Generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Sibiu, întrunită în ședința de azi, 6 februarie 2020, având ca ordine de zi discutarea oportunității continuării formei de protest adoptată prin Hotărârile nr. 2 și nr. 3 ale Adunării Generale ale judecătorilor, a decis cu majoritate de voturi suspendarea în parte a formei de protest adoptată prin Hotărârea nr.2 din 21.01.2020 a Adunării Generale a judecătorilor Tribunalului Sibiu şi prin Hotărârea nr. 3 din 29.01.2020 a Adunării Generale a judecătorilor Tribunalului Sibiu", arată un comunicat de presă al Tribunalului Sibiu.


Potrivit acestuia, începând cu data de 10 februarie, se va relua activitatea de judecată şi activitatea privind procedura de regularizare, până la data de 18 martie, respectiv până la soluționarea conflictului constituțional de către Curtea Constituțională a României.
Cu toate acestea, judecătorii sibieni refuză participare la constituirea birourilor electorale locale, "până la încetarea stării care a generat forma de protest".

 

comentarii
1 comentarii

Si-au incalcat grav statutul. Daca apartineau altei categorii profesionale cu aceleasi restrictii (precum dreptul la greva) erau demisi imediat. Amintiti-va cazul unui tanar ofiter care a protestat in strada acum cativa ani si a fost dat afara din Armata.
cititor
07.02.2020 10:17
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia