Tribuna
Jidvei
Joi încep înscrierile pentru Titularizare. Proba scrisă, în 29 iulie
Andra MARINESCU
509 vizualizari
Joi încep înscrierile pentru Titularizare. Proba scrisă, în 29 iulie
© Arhiva TRIBUNA
Joi, 9 iulie, încep înscrierile pentru examenul de Titularizare. Candidații vor susține proba scrisă în 29 iulie.


"În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului de învățământ, a fost aprobat prin ordin de ministru și transmis spre publicare în Monitorul Oficial, Calendarul mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021. Astfel, în perioada 9-16 iulie, candidații la concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele de înscriere la inspectoratele școlare sau se pot transmite și electronic", arată Ministerul Educației și Cercetării.
Proba scrisă din cadrul acestui concurs va avea loc în 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare. 
Conform calendarului MEC, primele rezultate vor fi afișate pe 4 august. Contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august, iar în 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia