Tribuna
PNL
ÎPS Laurențiu Streza, coordonatorul unei cărți scrise de Becali în închisoare
Ana Maria MĂTUŞOIU
3491 vizualizari
ÎPS Laurențiu Streza, coordonatorul unei cărți scrise de Becali în închisoare

 

Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, i-a coordonat lui Gigi Becali una dintre cărțile pe care patronul Stelei le-a scris în închisoare, informează Republica.ro. Este vorba de „Iubirea milostivă și mântuitoare”, lucrare tipărită la Editura Saeculum, în 2014.

Gigi Becali a scris cinci cărți pe perioada de încarcerare pentru care a primit o reducere a pedepsei de cinci luni. „Lucrările științifice” scrise de deținuți în pușcării sunt o modalitate prin care aceștia încearcă să își grăbească liberarea condiționată. Potrivit legii, publicarea unei cărți cu valoare științifică poate să scadă 30 de zile de închisoare din termenul unui deținut.   

Republica.ro a obținut de la Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor listele cu editurile și cadrele didactice universitare care au făcut posibilă apariția a sute de „lucrări științifice” scrise de deținuți, din 2006 până astăzi. Printre coordonatorii științifici ai deținuților care au elaborat cărți în închisoare se află și ÎPS Laurențiu Streza.  

comentarii
3 comentarii

E normal. Cine stie se erezii ar mai fi scris Becali daca era lasat de capul lui. Cand e vorba de un subiect teologic, consultarea cu un inalt ierarh este binevenita, uneori chiar obligatorie.
piperoxan
09.01.2016 10:26
Un mitropolit are dreptul sa-l consilieze pe Becali in chestiuni religioase. la randu-i, Becali poate sa-l consilieze pe mitropolit in materie de fotbal.
papa doc
09.01.2016 11:05
Oare PR-istul BOR de la Sibiu ce parere are?
Popa Necula
10.01.2016 19:56
Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia