Tribuna
PNL
Ion Ariton – președinte PMP Sibiu
Ion Ariton – președinte PMP Sibiu

Fostul senator și ministru al Economiei, Ion Ariton, a preluat, începând de marți, conducerea organizației județene a PMP Sibiu. Decizia a fost luată de conducerea centrală a Partidului Mișcarea Populară.

„Intrarea mea în PMP e sinonimă cu o întoarcere acasă. Am fost în permanență un susținător al lui Traian Băsescu și nu fac altceva decât să revin la prima dragoste în politică. Vin la PMP Sibiu având ca principal obiectiv maximizarea șanselor partidului la alegerile locale și parlamentare din acest an. Le transmit colegilor mei de partid din județul Sibiu, pe care, în cea mai mare parte, îi cunosc, că vreau să lucrăm împreună pentru a ne atinge obiectivele” a declarat Ion Ariton, imediat după numirea în funcție.

comentarii
3 comentarii

Un traseist notoriu! Acest venetic de Argeș și ”politician” de mucava, poreclit ”senatorul bezinarilor”(prietenii știu de ce) după ce în urmă cu 10 ani era parlamentar(senator mai precis) PDL, inainte de 2006 s-a mutat la ALDE, pentru ca acum să-l vedem membru PMP. Oare cu ce sumă o fi cotizat ca să poată fi primit în acest partid?
Sibieni, fiți atenți pe cine veți vota la alegerile locale respectiv la cele parlamentare de anul acesta!
Ioan Ardeleanu
26.02.2020 01:03
În cazul de față avem de-a face cu un traseist notoriu, care a prins gustul ciolanului!
Acest venetic de Argeș și ”politician” de mucava, poreclit ”senatorul bezinarilor”(prietenii știu de ce) după ce în urmă cu 10 ani era parlamentar(senator mai precis) PDL, la alegerile din 2016 a candidat pe listele ALDE, pentru ca acum să-l vedem membru PMP. Oare cu ce sumă o fi cotizat ca să poată fi primit în acest partid?
Pentru cine nu știe, Ion Ariton este și membru în Consiliul de Administratie al Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A.
Sibieni, fiți atenți pe cine veți vota la alegerile locale respectiv la cele parlamentare de anul acesta!
Acela?i cititor
26.02.2020 01:13
a fost si prefect de pdl la sibiu!
si prietin cu base udrea ral turcan!
cred ca la anul se nscrie in UDMR sau FDGR
sub pseudonim ianos oryton sau iohhan von vilcea
traseist cu bani membru in multe comitete si comitii
adi 3
26.02.2020 10:37
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia