Tribuna
Ion Ariton: „Întotdeauna vin încrezător la vot”
Ion Ariton: „Întotdeauna vin încrezător la vot”

Senatorul Ion Ariton a votat, duminică, puţin după ora 11, la secţia 65, la Cole­giul Eco­nomic. Senatorul PDL a venit la urne alături de soţie şi de fiica cea mică. Poli­ticianul a dorit să le mulţu­mească, la ieşi­rea de la vot, celor care vin să îşi expri­me opţiunea, deşi afară ninge. „Astăzi vreau să le mulţu­mesc sibienilor care vin la vot. E o vreme minu­nată, ninge şi de mult aştep­tăm această zăpadă. Vreau să le mulţu­mesc pentru prezenţa la vot. Vreau să le mulţumesc în mod deosebit celor care ne votează şi le doresc multă sănătate, mul­tă fericire, iar tuturor româ­nilor, tuturor sibienilor le do­resc un an mai bun, la mulţi ani şi sărbători fericite”, a declarat Ion Ariton la ieşirea din secţia de votare.
Întrebat cu ce gânduri a venit la vot, Ion Ariton a spus: „Eu tot­deauna am venit la vot cu gânduri bune şi încrezător în partidul pe care îl reprezint”.comentarii
1 comentarii

Ai tu doar lncredere ln tine , ca pe noi sibieni ne-ai dezamagit rau de tot .Esti un lider slab si datorita multor lideri ca tine din P.D.L. comunisti se lntorc dupa 23 de ani .
sibian
10.12.2012 08:07
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia