Tribuna
Iohannis gafează şi el ca Dăncilă: a întors spatele gărzii care îi prezenta onorul
Iohannis gafează şi el ca Dăncilă: a întors spatele gărzii care îi prezenta onorul
Se pare că nu doar PSD-ul, prin premierul Viorica Dăncilă, dă tonul la gafele din cadrul întâlnirilor oficiale. Preşedintele României, Klaus Iohannis a "comis-o" şi el, în Italia, la întâlnirea cu premierul Giuseppe Conte.

După ce a avut loc trecerea în revistă a Gărzii de Onoare, din prima parte a ceremonialului de primire, Iohannis a întors spatele comandantului Gărzii exact când acesta în dădea onorul, dând impresia că vrea să plece în interiorul Palatului Guvernului, deşi ar fi trebuit să meargă înainte, în curtea Palatului.
După ce premierul Conte l-a avertizat, Iohannis a revenit, iar ceremonialul a continuat. În înregistrarea video este vizibilă clar atitudinea descumpănită a preşedintelui român, care arată că nu ştie exact ce urmează.

Preşedintele Klaus Iohannis, s-a aflat în vizită de stat în Republica Italiană, unde a discutat, luni, cu preşedintele Consiliului de Miniştri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relaţia bilaterală dintre cele două ţări şi despre cooperarea în plan european, internaţional şi securitar.

 

comentarii
2 comentarii

Precedenta vizita a unui presedinte rom^n in Italia a avut loc in 16 aprilie 1973. Atunci , Ceausescu a facut o gresala de protocol asemanatoare si a fost atentionat de presedintele Italiei, Goivanni Leone...
mentat
16.10.2018 17:41
Giovanni ,evident
16.10.2018 17:42
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia