Tribuna
Iohannis a votat pentru un Parlament mai curat decât cel de acum
Sorana MAIER
948 vizualizari
Iohannis a votat pentru un Parlament mai curat decât cel de acum
Primarul a făcut referire şi la faptul că prezenţa scăzută la vot se datorează şi faptului că alegerile au fost fixate iarna.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a votat ieri, cu puţin timp înainte de ora 12.00, la secţia de pe strada Spartacus, unde a venit însoţit de soţia sa, Carmen.
"Am votat cu gândul la un Parlament un pic mai puter­nic şi un pic mai curat decât cel care a fost în funcţie până acum. Mi-a părut rău că Parlamentul a fost, în diferite faze, neglijat de celelalte puteri ale Statului, a devenit chiar o anexă a altora", a spus primarul Iohannis la ieşirea de la urne.
Iohannis a adăugat că atât el cât şi Forumul Democrat al Germanilor din România îşi doresc în Parlament oameni oneşti şi dedicaţi în adevăratul sens al cuvân­tului şi astfel de oameni a votat şi el astăzi.
Primarul Sibiului a spus din nou că estimează că pre­zenţa la vot va fi mică, iar faptul că ieri ningea atât de tare era frumos în esenţă, dar arată de ce alegerile trebuie fixate într-un anotimp mai moderat.comentarii
2 comentarii

Intr-un anotimp mai moderat se face prea tarziu noapte sa te poti duce cu sacii pe ulita.
Cetateanul turmentat
10.12.2012 08:48
...hotule, m
hotzul
10.12.2012 21:52
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia