Tribuna
Ioan Seuchea încheie cel de-al patrulea mandat cu inaugurarea sălii de sport pentru locuitorii comunei Cristian
ADVERTORIAL
1243 vizualizari
Ioan Seuchea încheie cel de-al patrulea mandat cu inaugurarea sălii de sport pentru locuitorii comunei Cristian

Ioan Seuchea, primarul comunei Cristian, încheie cel de-al patrulea mandat cu realizarea încă unui obiectiv. Marți, 22 septembrie, a fost inaugurată sala de sport, construită special pentru locuitorii comunei. Investiția de peste trei milioane de lei provine din bugetul local al comunei Cristian, iar lucrările au durat un an și jumătate.

Ceremonia de inaugurare a început cu o scurtă slujbă religioasă, oficiată de preoții Adrian Roman, de la Parohia I Cristian, și Liviu Anghel Mujat, de la Parohia II Cristian. După care Ioan Seuchea a tăiat panglică de la intrarea în sala de sport.

“Sportul înseamnă viață! Vă anunțăm cu bucurie că astăzi am făcut recepția celui de-al treilea obiectiv important realizat pe parcursul acestui mandat, și anume, sala de sport din Cristian. Spun cel de-al treilea obiectiv important pentru că sala de sport, podul peste Cibin și capela mortuară, sunt trei obiective care vor rămâne în comună și multe generații se vor bucura de ele. Această sală de sport este a treia ca dimensiune din județul Sibiu, după Sala Transilvania iar aici se vor putea desfășura mai multe sporturi printre care: fotbal, handbal, baschet, tenis și volei. Noua sală de sport are o capacitate de 160 de locuri, de unde spectatorii își pot incuraja favoriții și are de asemenea și 30 de locuri de parcare. În interiorul sălii se regăsesc două bai, un vestiar, două grupuri sanitare, un birou, o cameră tehnică și o anexă în care avem două mese de tenis de masă”, a spus Ioan Seuchea, primarul Cristianului.

Potrivit edilului, după finalizarea alegerilor locale, noul Consiliu Local va anunța un regulament de funcționare al acestei săli, un tarif pentru închiriere și va pune un responsabil pentru administrarea acesteia.

În curând, Cristianul va avea și un teren de fotbal, care va contribui la dezvoltarea localității și se va numără printre o mulțime de obiective realizate  de primarul Ioan Seuchea, printre care sunt: Alocarea loturilor de case pentru tineri;  Construirea capelei mortuare; Sprijinirea cultelor Religioase; Amenajarea rețelei de apă și canalizare pentru străzile XI si XIII din fonduri europene; PUG-ul comunei Cristian și a Cadastrului General; Asfaltarea cartierului de tineret și a altor străzi din comuna; Construirea podului peste Cibin; Asfaltare: 17 km de asfalt în comuna ; Construirea cartierului “La sere” (care va fi finalizat la finalul lunii noiembrie); Amenajarea rețelei de apă 20 km în interiorul comunei și construirea rețelei de canalizare 17 km; Canal pluvial 9 km; Iluminat în  cartierul de tineret; Instalarea sistemului de supraveghere video în interiorul comunei și la ieșiri; Amenajare pieței și a pârâului morii.

“Sala de sport va face parte dintr-un complex sportiv, în care va fi inclus și terenul de fotbal pentru echipa “Cibinul Cristian”. Acesta va fi dotat cu piste de atletism, vestiare moderne, tribune pentru spectatori și locuri de parcare în interiorul curții terenului. Sala de sport din Cristian va fi utilizată atât de elevii Școlii Gimnaziale din Cristian cât și de doritorii din comună sau din afara localității care își doresc să închirieze sala pentru a practica sportul”, conchide Ioan Seuchea, actualul primar și candidatul PNL la Primăria Cristian.

Foto: Răzvan NEGRU

 


comentarii
1 comentarii

Plin de sportivi la inaugurare
Mircea
24.09.2020 22:01
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia