Tribuna
Ioan Bondrea, rectorul ULBS, la finalul summit-ului academic european: "Împreună, am reușit să organizăm impecabil un eveniment de anvergură internațională"
Andra MARINESCU
894 vizualizari
Ioan Bondrea, rectorul ULBS, la finalul summit-ului academic european:
Universitatea "Lucian Blaga” din Sibiu a organizat, în perioada 8 – 10 mai, în colaborare cu Centrul pentru Prevenirea Conflictelor și Early Warning București, un summit academic european.

 

Conferința Internațională „Viitorul Europei. Perspectivele evoluțiilor contemporane” a avut invitați speciali, printre care şefi de stat şi de guvern, reprezentanţi ai Consiliului European, ai Comisiei Europene, și ai unor think tank-uri internaționale de prestigiu.

"Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a găzduit, în perioada 8-10 mai, una din cele mai importante conferințe internaționale – ”The Future of Europe. Perspectives of the Contemporary Developments Europe at crossroads. The way ahead.” Organizată în marja Summit-ului informal al șefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeană, conferința a adus în universitatea noastră personalități de prim rang din țară și din străinătate. Împreună am reușit să organizăm impecabil un eveniment de anvergură internațională, motiv pentru care doresc să aduc mulțumiri tuturor celor implicați: cadrelor didactice și studenților ULBS, Biroului de Relații Internaționale al ULBS, traducătorilor din cadrul Facultății de Litere și Arte, personalului DGA și al Bibliotecii Universitare, studenților Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”, dar și partenerilor din cadrul agenției de turism Aerotravel, hotelurilor și tuturor celor care au contribuit la organizarea cu succes a acestui eveniment deosebit de important pentru Sibiu și pentru ULBS", este mesajul lui Ioan Bondrea, rectorul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, în urma evenimentului derulat de instituția academică.

Conferința a avut loc sub egida “Sibiu – Capitală Universitară Europeană”, proiect ce se află la ediţia a V-a.

Evenimentul s-a desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și sub Patronajul Președinției Române la Consiliul Uniunii Europene.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia