Tribuna
Ioan Bojin, premiat pentru excelenţă în management
Alexandra CHEŞCU
1600 vizualizari
Ioan Bojin, premiat pentru excelenţă în management

Ioan Bojin, directorul general al Filarmonicii de Stat Sibiu a primit premiul pentru excelenţă în management. Distincţia i-a fost înmânată de Forumul Muzical Român, luni seara, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor Bucureşti, când au fost decernate premiile pentru 2009. Alături de directorul instituţiei muzicale sibiene au fost premiate nume importante ale culturii româneşti, dar şi oameni de afaceri care sprijină evenimentele de acest gen.

Patru manageri premiaţi

Secţiunea "Excelenţă în management" i-a scos în evidenţă, pe lângă Ioan Bojin şi pe Radu Anghel Vasilescu, directorul general al Palatului Naţional al Copiilor, Cristian Mihăilescu, directorul general al Operei Braşov şi Călin Murg, preşedintele Consiliului General al Municipiului Bucureşti. „Ioan Bojin a obţinut unul dintre cele mai mari premii oferite de către Forumul Muzical Român pentru că este una dintre personalităţile cele mai marcante privind construcţia de viaţă muzicală. Este un distins muzician dar în acelaşi timp este şi creator de evenimente iar succesele instituţiei pe care o conduce sunt evidente” a precizat Smaranda Oţeanu Bunea, preşedintele Forumului Muzical Român.

Ploaie de premii

Premiile de excelenţă în management nu au fost singurele distincţii acordate de Forumul Muzical Român, pentru că mai mulţi muzicieni, cântăreţi, oameni de televiziune şi personalităţi din lumea politică s-au bucurat de atenţia forumului. În acest sens, printre alţii, la categorii diferite au fost premiaţi tenorul Teodor Ilincai, coregraful Valentin Roşca, solista pop Andra sau Daniela Vladescu, directorul general al Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa. Totodată, Forumul Muzical Român a acordat premii de "Excelenţă" mai multor personalităţi printre care: actorul Mircea Diaconu, tenorul Cornel Stavru sau basul Constantin Gabor.
Forumul Muzical Român este un for de opinie lansat în anul 2000 de către personalităţi ale vieţii muzicale, iar colectivul care a stabilit cui revin premiile ediţiei 2009 a fost compus din Costin Popa, Grigore Constantinescu şi Smaranda Oţeanu Bunea.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica