Tribuna
PNL
Ioan Axente, Partidul Neamul Românesc, la Primăria Sibiu: Primar pentru toți
ADVERTORIAL
1748 vizualizari
Ioan Axente, Partidul Neamul Românesc, la Primăria Sibiu: Primar pentru toți

Înființat în anul 2018, Partidul Neamul Românesc — PNR are ca președinte la nivel național pe Ninel Peia, prim-vicepreședinte pe G-ral Mircia Chelaru, vicepreședinte Nicolae Rotaru și secretar general Constantin Onișor, toţi membri fondatori. La nivel local, președinte al organizației județene Sibiu, înfiinţată în februarie 2020, este loan Axente.

Partidul are ca siglă crucea în X , cunoscută și sub denumirea de Crucea Sf. Andrei, înconjurată de frunze de stejar, simbolul creștinismului și al dăinuirii poporului român pe aceste meleaguri.

PNR este organizaţie civică constituită pe principiile doctrinei Naţional Conservatoare de tip modern și se manifestă ca principal factor politic de reprezentare a intereselor existenţiale vitale ale cetățenilor români, de protejare, conservare și promovare a acestora.

Partidul Neamul Românesc se pronunţă pentru o reală consolidare a Puterii Națiunii, pentru întărirea societăţii într-un mediu de ordine și dreptate socială bazată pe justiţie instituţională fară discriminări partizane sau etnice.

Partidul afirmă necesitatea realizării unei Europe comune și solidare, cu păstrarea identităţii națiunilor, a demnității și specificității acestora. Acesta are la baza conceptelor sale, credința în Dumnezeu, morala civică, respectul față de viață, solidaritatea, înțelepciunea și toleranța, toate concertate spre Binele Comun.

Partidul Neamul Românesc își propune prin strategii și programe adecvate, o serie de obiective politice:

- Consolidarea democrației, în acord cu prevederile constituţionale;

- Apărarea integrității actualului teritoriu al ţării;

- Promovarea principiilor economiei de piaţă liberă;

-  Garantarea proprietăţii private și promovarea iniţiativelor ce vizează dezvoltarea acesteia, fără a prejudicia proprietatea publică a naţiunii;

- Reorganizarea agriculturii prin susținerea gospodăriilor individuale și a asociaţiilor

producătorilor, în vederea asigurării securităţii alimentare și a protecției sociale a populaţiei;

- Susținerea și promovarea elitelor naţionale, a acelor oameni cu înzestrare deosebită care prin muncă, creație și angajament civic sunt în măsură să contribuie la progresul general al societăţii;

- Consolidarea unui sistem judiciar capabil de producerea actului de dreptate prin adevăr și umanism dar eficient și ferm, în vederea prevenirii și combaterii fenomenului infracțional, a corupției și crimei organizate;

- Așezarea sistemului educaţional pe principii umaniste și pe tradiţiile naționale, pentru însușirea temeinică a istoriei, a identității poporului nostru și a limbii române:

-  Garantarea și protejarea drepturilor și libertăților omului în concordanță cu prevederile documentelor internaţionale la care România este parte.

 

comentarii
2 comentarii

Ce se fumeaza la PNReu?
Gica
17.09.2020 12:17
In Sibiu autentic prefer neamu sasescc!!!
Sibian100%.
19.09.2020 17:29
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia