FITS 2024
Tribuna
Intrare gratuită la Muzeul Brukenthal, pentru pensionari
Intrare gratuită la Muzeul Brukenthal, pentru pensionari

Muzeul Naţional Brukenthal îi invită pe toţi pensionarii (cu documente care să probeze încadrarea în această categorie) să viziteze gratuit obiectivele sale, sâmbătă, 1 octombrie 2022, în intervalul orar 9 -16:15.
"Precizăm că Organizaţia Naţiunilor Unite prin Rezoluţia nr. 45/106 din 1991 a instituit "Ziua Internaţională a Vârstnicilor", zi care se sărbătoreşte în fiecare an la data de 1 octombrie, de toate ţările membre. "Ziua Internaţională a Vârstnicilor" este o sărbătoare şi totodată o dovadă a preţuirii sincere şi a respectului pe care naţiunile lumii le datorează persoanelor de vârsta a treia pentru eforturile şi acumulările realizate de-a lungul timpului.
Solicitarea gratuităţii în muzee a pensionarilor a fost elaborată de Ministerul Culturii urmare a solicitării Uniunii Generale a Pensionarilor, precum şi a Consiliului Naţional al Organizaţiilor de Pensionari şi Persoane Vârstnice, în sensul acordării gratuităţii la vizitare pentru pensionari, în ziua de 1 octombrie 2022", au transmis reprezentanţii Muzeului Naţional Brukenthal.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica