Tribuna
PNL
Internet wifi gratuit pentru avrigeni
Dan FRÂNCU
1484 vizualizari
Internet wifi gratuit pentru avrigeni

De la sfârşitul săptămânii trecute, avrigenii posesori de dispozitive ce se pot conecta la internet cu ajutorul reţelelor wifi au la dispoziţie două puncte de unde pot intra gratuit în legătură cu lumea virtuală. 


Cele două puncte unde există semnal gratuit Avrig WiFi deservesc parcul de „La Castani” (strada Saşilor) şi parcul din zona centrală de blocuri, două dintre zonele unde foarte mulţi dintre avrigeni îşi petrec timpul liber.
Iniţiativa amplasării celor două routere wifi cu acces gratuit aparţine Primăriei oraşului Avrig, iar investiţia prilejuită de implementarea acestui sistem a fost făcută din bugetul local. Deocamdată, cele două puncte de acces la internet sunt în faza de probe şi în funcţie de modul cum va fi primită această idee, precum şi de eficienţa sistemului, există probabilitatea ca, în perioada următoare, să fie puse în exploatare şi alte puncte similare.
Surse din cadrul Primăriei Avrig ne-au informat că, în urma solicitărilor primite de la cetăţeni, în curând o parte dintre camerele de supraveghere ale oraşului vor fi vizibile şi pe pagina de internet oficială a instituţiei.
Conectarea la cele două puncte de acces Avrig WiFi se face fără solicitarea unei parole de acces.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia