Tribuna
Instalații sonore și multimedia, montate în Biblioteca ASTRA
Instalații sonore și multimedia, montate în Biblioteca ASTRA

Foaierul Bibliotecii Județene ASTRA îi invită pe sibieni și nu numai să vizioneze în perioada 2 – 19 instalația multimedia  “A ‘Being’ Nature / Natura Creatura / Naturwesen”, realizată de artiștii Jasmina Al-Qaisi și Ralf Wendt și curatoarea Iris Ordean.

Proiectul “A ‘Being’ Nature / Natura Creatura / Naturwesen“ constă într-o serie de instalații sonore și multimedia găzduite în diferite spații din orașul Sibiu.

„O parte importantă a proiectului este aceea de a face audibile vocile participanților umani și neumani care pun la îndoială relațiile noastre cu natura în moduri diferite. Titlurile acestor instalații reamintesc faptul că regiunea Transilvaniei de Sud, unde se află Sibiul, continuă să fie o zonă de convergență a mai multor culturi, etnii și limbi, indiferent dacă ne referim la contexte istorice sau contemporane”, spun organizatorii.

Instalațiile multimedia sunt disponibile publicului larg în patru locații din Sibiu, în timpul programului de funcționare a acestora: Spațiul de artă independent Artă.nonstop (Str. Tribunei, nr. 13), Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr.7), Biserica Evanghelică (Piața Huet) și Teatrul Gong Sibiu (Str. Al. Odobescu, nr. 4).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
ADR CENTRU

Primaria SIBIU

Management Salubrizare si Protectia Mediului

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Comunicat Hoghilag
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA