Tribuna
Înregistrarea cererilor de deschidere a drepturilor noi de pensie, prin telefon sau mail
Înregistrarea cererilor de deschidere a drepturilor noi de pensie, prin telefon sau mail
© Arhiva TRIBUNA
Operațiunea de înregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor noi de pensie se va realiza telefonic sau pe e-mail. Anunțul a fost făcut de Casa Județeană de Pensii Sibiu, în contextul prevenirii răspândirii și infectării cu coronavirus. Măsura va înceta odată cu finalizarea stării de urgență.


"Persoanele care îndeplinesc cumulativ condițiile de vârstă și stagiu de cotizare necesar pentru acordarea pensiei limită de vârstă, pensie anticipată, pensie anticipată parțială, pensie de urmaș sau cei care solicită pensie de invaliditate și au emisă decizie medicală de încadrare în grad de invaliditate(de către Comisia de Expertiză medicală) pot înregistra telefonic sau pe e-mail solicitarea de înscriere la pensie, după caz. Ulterior, aceste persoane vor fi anunțate telefonic pentru a prezenta documentația necesară, conform legii, în original și copie", spune Dorel Aldea, directorul executiv al Casei Județene de Pensii Sibiu.
Persoanele care au domiciliul în raza Casei Județene de Pensii Sibiu pot solicita înregistrarea cererii de înscriere la pensie dosar nou, telefonic, la numerele de telefon:  0269-211321-serviciul stabiliri tasta 2 sau 0269-254100. Prin e-mail, pot trimite solicitările la: gabriela.bosnea@cnpp.ro · luciana.rosu@cnpp.ro · cristina.apostol@cnpp.ro.
Informațiie generale se vor acorda telefonic la numărul 0269-218130.
Persoanele care au domiciliul în raza Casei Locale de Pensii Mediaș pot solicita înregistrarea cererii de înscriere la pensie dosar nou, telefonic, la numărul de telefon 0269-841514 sau pe e-mail, la mihaela.popa@cnpp.ro ·ori la medias.cl@cnpp.ro.
"Această procedură este necesară în vederea evitării expunerii acestui segment de populație și pentru a-l asigura că nu-și pierde dreptul de pensie cuvenit, conform legii", explică Aldea.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA