Tribuna
Jidvei
Infractori pe șoselele Sibiului: beți, fără permis, cu viteză extremă
Laura BUCIU
568 vizualizari
Infractori pe șoselele Sibiului: beți, fără permis, cu viteză extremă
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Polițiștii rutieri din Sibiu au constatat, în weekend, 20 de infracțiuni, au reținut 63 de permise de conducere, au retras 17 certificate de înmatriculare și au aplicat 700 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 190.000 de lei.

De exemplu, vineri, la orele prânzului, în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au depistat un localnic în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism deși nu a avut niciodată permis. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 08.00, în Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un medieșean în vârstă de 49 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Câteva ore mai târziu, pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea un motociclu cu viteza de 193 km/h pe un sector de drum cu limită maximă de viteză admisă de 100 km/h. Tânărul nu avea permis de conducere corespunzător categoriei, astfel că i s-a făcut dosar penal.

Duminică dimineața, în jurul orei 04.30, pe strada Rennes din municipiul Sibiu, polițiștii Birului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, domiciliat în Șelimbăr. Întrucât șoferul emana halenă etanolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Patru ore mai târziu, cam în jurul orei 08.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 14 având o concentrație de 0,62 mg/lalcool pur în aerul expirat. Și de această dată s-a deschis un dosar de cercetare penală.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia