Tribuna
Festivalul Gradinilor
Avrigeanul vedetă, prins de 30 de poliţişti, a fost arestat
Laura BUCIU
8912 vizualizari
Avrigeanul vedetă, prins de 30 de poliţişti, a fost arestat
* Bărbatul din Avrig este cunoscut de poliţiştii sibieni, pentru că abia a ieşit din penitenciar, după două condamnări pentru omor * Bărbatul ar fi spart mai multe locuinţe şi ar fi furat mai multe bunuri în aproximativ o lună, după ce a ieşit din puşcărie * Faptele au avut loc în localităţi din zona Avrigului *

Bărbatul de 38 de ani, din Avrig, cunoscut de poliţiştii sibieni, pentru că abia a ieşit din penitenciar, după două condamnări pentru omor şi a dat iama în gospodăriile de pe Valea Avrigului, a fost arestat preventiv. Avrigeanul a fost prins miercuri de 30 de poliţişti, însoţiţi de un câine de urmă, iar judecătorii au admis, joi, propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.
Bărbatul ar fi spart mai multe locuinţe şi ar fi furat mai multe bunuri în aproximativ o lună, după ce a ieşit din puşcărie.
Numărul mare de forţe care au participat miercuri la operaţiunea de prindere a avrigeanului este explicabil, ţinând cont că bărbatul este cunoscut ca fiind extrem de violent. El a mai fost condamnat de două ori pentru omor: o dată la începutul anilor 1990, când era minor, iar a doua condamnare a fost în urma unei crime care a avut loc în Avrig, în 2003. Abia eliberat din penitenciar, bărbatul a comis din nou infracţiuni.
Până să fie prins de poliţişti, infractorul a fost vedetă pe fracebook, pentru că mai mulţi proprietari de case şi pensiuni de pe Valea Avrigului s-au plâns că bărbatul a intrat în casă, unde s-a ospătat cu ce a găsit la îndemână: a mâncat bine, a băut pe măsură şi a lăsat în urma lui mizerie de nedescris. El este principalul suspect în peste 30 de dosare penale privind infracţiuni de furt calificat şi distrugere.
 

comentarii
2 comentarii

ok, 30 de militieni, o legatura de militieni, dar nu pricep dupa d doua acuzare de omor de ce a mai iesit din puscarie ? ok, la prima era minor, dar cand o face si pe a doua inseamna ca nu se poate vindeca si clar prezinta pericol public. acum e la a 3-a si saptaman viitoare scapa ca poate are probleme cu capul si maine da peste mine si imi da in cap.
Andrei
28.01.2016 09:13
intreba judecatorii
hotz acoperit
28.01.2016 16:50
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

Festivalul Gradinilor

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia