FITS 2022
Tribuna
Infracţiunile în trafic nu contenesc: o sibiancă beată la volan în zona Gării, bărbat din Mârşa cu motorul neînregistrat
Infracţiunile în trafic nu contenesc: o sibiancă beată la volan în zona Gării, bărbat din Mârşa cu motorul neînregistrat

În ultimele 24 de ore, poliţiştii sibieni au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a încălcării normelor rutiere pe drumurile publice. Mai multe infracţiuni la regimul rutier au fost înregistrate în cursul zilei de luni, 20 iunie.
Astfel, în jurul orei 11:30, o sibiancă în vârstă de 59 de ani, a condus autoturismul pe str. Ghe. Lazăr înspre str. Magheru din municipiul Sibiu, pe un sector de drum public cu acces interzis direcţiei sale de deplasare, iar la efectuarea manevrei de mers cu spatele a acroşat un autoturism parcat regulamentar.  Testarea alcoolscopică a femeii a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind însoţită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Mai mult, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat că sibianca a condus maşina fără a deţine permis de conducere, exercitarea acestui drept fiindu-i suspendată.
La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având exercitarea acestui drept suspendată.
În jurul orei 20:00, poliţiştii din Cisnădie au oprit în trafic, pe str. Şelimbărului din oraş, o motocicletă care nu avea montată plăcuţă de înmatriculare/înregistrare.  În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că motocicleta era condusă de un bărbat de 35 de ani, din Mârşa, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care autovehiculul face parte. Totodată, poliţiştii au constatat că motocicleta nu este înmatriculată/înregistrată. Împreună cu acesta se mai afla un motociclist, iar în urma verificărilor s-a constatat că nici acest şofer (52 de ani, din Mârşa) nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care autovehiculul face parte, iar motocicleta nu este înmatriculată/înregistrată.
În cauză, s-au deschis două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere corespunzător, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.  (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA