FITS 2022
Tribuna
Informații despre Covid-19, oferite de Crucea Roșie Sibiu
Informații despre Covid-19, oferite de Crucea Roșie Sibiu

Crucea Roșie Filiala Sibiu a lansat, zilele trecute, un număr de Infoline dedicat pandemiei Covid 19, cu scopul de a sprijini comunicarea în comunitate cu informații esențiale legate de efectele infectării cu noul coronavirus.

Voluntarii din Sibiu, care au răspuns apelului Crucii Roșii se vor loga zilnic între orele 9-20, la numărul de telefon 0369.105950, pentru a răspunde întrebărilor venite din partea sibienilor.

”Ne-am dorit ca prin această linie telefonică deschisă sibienilor să aducem mai multă claritate în comunitate asupra problemelor pe care le implică infectarea cu SARS CoV 2, de la întrebări pe tema concediilor medicale sau a primelor măsuri pe care ar trebui să le luăm după aflarea unui rezultat pozitiv și până la măsuri de igienă sau prevederi legale, spune Răzvan Biriș, directorul Crucii Roșii Filiala Sibiu”.

Potrivit reprezentanților organizației, peste 100 de persoane s-au înscris printr-un formular în acest program de voluntariat la domiciliu propus într-o postare pe facebook de Crucea Rosie Sibiu. Logarea voluntarilor la numărul de Infoline se face printr-o aplicație instalată pe laptopul personal, sistemul tehnic fiind pus la dispoziție în mod gratuit de Bogdan Tetu un voluntar specializat în soluții de call-center.Apelul către numărul de Infoline 0369.105950 are un tarif normal în rețeaua de telefonie fixă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA