Tribuna
Indienii filmează în centrul Sibiului, până miercuri: "Am ales Sibiul datorită arhitecturii sale"
Andra MARINESCU
5211 vizualizari
Indienii filmează în centrul Sibiului, până miercuri:
75 de indieni au venit să filmeze la Sibiu ultima secvenţă a "Spyder", o peliculă ce va fi lansată în această toamnă. Au ales oraşul de pe Cibin, spun ei, datorită frumuseţii sale şi arhitecturii.

"Am ales Sibiul ca platou de filmare datorită frumuseţii sale, arhitecturii. Ne place România foarte mult, este o atmosferă prietenoasă şi exact ceea ce aveam nevoie pentru film", spun Ramji Natarajan şi Meher Ramesh, membri ai echipei de producţie.
Secvenţa filmată în Sibiu va fi scurtă, mai spun membrii echipei, dar că ceea ce realizează aici va fi de mare impact: "Am vrut ceva diferit, tocmai de aceea am ales ca ultima secvenţă să fie trasă la Sibiu. Intenţionăm să filmăm cât mai mult în România, pe viitor".

Ambasadorul Indiei în România, prezent la Sibiu

 

La filmarea secvenţei, luni, a participat, ca spectator, şi dr. AVS Ramesh Chandra, ambasadorul Indiei în România. "În trecut, filmele de acest gen erau create doar la Bollywood. Dar iată că l-aţi avut la Sibiu, recent, pe Salman Khan. Secvenţa de acum reflectă festivităţile din România, oamenii de rând. Societatea noastră nu a fost deschisă la scene de sex, ură, violenţă. Vor fi cât mai puţine astfel de secvenţe aici. Ne bazăm pe cultura indiană", a spus ambasadorul Indiei în România.
Filmul va fi lansat în această toamnă, la sfârşitul lunii septembrie sau octombrie, în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi Dubai. După trei luni de la lansare, va fi lansat şi pe Internet.
În România, actorii indieni au mai filmat şi în Sighişoara. În Sibiu, actorii au obţinut autorizaţie pentru filmare până  miercuri, 30 august, inclusiv, în Piaţa Mică, Piaţa Mare, strada Gheorghe Lazăr, strada Tipografilor şi alte zone din centrul istoric. Cea care a solicitat autorizaţia a fost SC Family Film.
Pentru realizarea filmului s-a investit, până acum, aproximativ jumătate de milion de dolari.

 

 

.
© Răzvan NEGRU
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica