FITS 2024
Tribuna
Indian care muncea fără forme legale, descoperit în Sibiu. Va fi trimis acasă
Indian care muncea fără forme legale, descoperit în Sibiu. Va fi trimis acasă

Polițiștii de imigrări din Sibiu, în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. A fost depistat un bărbat din India, care se afla în ședere ilegală. Acesta este bănuit și de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

La data de 8 martie a.c., polițiștii de imigrări din Sibiu în cooperare cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, au desfăşurat pe raza de competenţă o acţiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor și a muncii nedeclarate.

 

A fost verificată o societate comercială, fiind depistat în ședere ilegală un tânăr de 26 de ani, din India, care desfășura activități lucrative fără aviz de muncă. 

 

Din verificări a reieșit că tânărul este bănuit și de infracțiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. 

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României. Activitatea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Totodată, față de reprezentanții societății comerciale se continuă verificările, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

comentarii
1 comentarii

Cu romanii care muncesc la negru ce faceti? Unde sunt trimisi?
newman
09.03.2023 20:22
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica