Tribuna
Începutul lunii aprilie nu aduce primăvara în termometre
Începutul lunii aprilie nu aduce primăvara în termometre
© r

Vremea se menține rece pentru începutul lunii aprilie. Luni, cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare ziua când pe arii restrânse, la munte se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. În cursul nopții cerul se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, iar la munte va viscoli zăpada în zonele înalte, cu rafale de 60-70 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade. Noaptea, local în se va semnala brumă. Izolat se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi relativ rece pentru această dată. Cerul va fi variabil la începutul intervalului, apoi se va acoperi treptat și din a doua parte a zilei, se vor semnala precipitații sub formă de ploaie la început, iar spre dimineață se vor transforma în lapovițe și ninsori. La munte va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă. Local cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp, iar în zona montană, pe arii restrânse, 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, îndeosebi la munte, unde va viscoli zăpada, cu rafale de 60-70 km/h pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 0 grade.

Miercuri, vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales ziua se vor semnala precipitații mixte. La munte va ninge viscolit. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări de peste 45-55 km/h, amplificând senzația de rece, iar la munte cu 80-90 km/h pe creste, viscolind și spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 5 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade. Local se va semnala brumă.

Joi, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și mai ales ziua se vor semnala precipitații mixte. La munte va ninge viscolit. Vântul va sufla în general moderat, iar la munte va sufla tare, viscolind zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 6 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Local se va semnala brumă.

Vineri și în weekend, vremea va intra într-un proces de încălzire treptată și va deveni în general frumoasă. Izolat, în cursul nopților se va  semnala ceață.

 






comentarii
1 comentarii

Chiselita, da-ne vesti mai bune!
04.04.2021 14:18
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA