Tribuna
Început de toamnă blândă, la Sibiu
Început de toamnă blândă, la Sibiu
© Razvan NEGRU

Temperaturile maxime se vor situa, săptămâna aceasta, între 20 și 25 grade, meteorologii prognozând un început de toamnă blândă.

Luni, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiaza și seara. Cu totul izolat la munte, vor fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 23 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. Pe arii restrânse dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

Marți, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 10 grade. Pe arii restrânse dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 9 grade. Pe arii restrânse dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

Joi, vremea va fi în predominant frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 6 și 9 grade. Pe arii restrânse dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

Vineri și în weekend, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Izolat în partea a doua a intervalului, în zona de munte vor fi condiții de ploi slabe. Pe arii restrânse noaptea și dimineața, în zonele joase, se va semnala ceață.

 

 

comentarii
1 comentarii

Misto!
05.09.2021 18:10
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia