FITS 2024
Tribuna
Începe titularizarea: 1.030 de candidați participă la examene, la Sibiu!
Dumitru CHISELIŢĂ
1303 vizualizari
Începe titularizarea: 1.030 de candidați participă la examene, la Sibiu!
© arhiva Tribuna

Cu începere din 29 mai şi până la finele lui iunie, are loc examenul de titularizare pentru cadrele didactice. Acesta se desfăşoară în perioada 29 mai - 31 iulie, timp în care vor avea loc probele practice-orale și inspecțiile speciale la clasă, proba scrisă comunicarea rezultatelor şi rezolvarea contestaţiilor. La nivelul judeţului Sibiu, sunt 1.030 de candidați care pot participa la acest concurs.

Conform edupedu.ro, pentru titularizare, adică pentru a fi angajaţi pe pe o perioadă nedeterminată cei înscriși la examenul de titularizare trebuie să obţină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată ca suplinitori, candidații trebuie să obțină minimum nota 5, la proba scrisă şi la inspecție.

Calendarul titularizării este următorul: 
În perioada 29 mai – 28 iunie se organizează și se desfășoră probele practice/orale  inspecțiile speciale la clasă, plus soluţionarea contestaţiilor la aceste probe. Afişarea rezultatelor la probele practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă va fi pe 5 iulie. Proba scrisă va avea loc pe 17 iulie, iar comunicarea rezultatelor iniţiale pe 23 iulie. Între 23 şi 24 iulie, se vor înregistra contestațiile la inspectoratele școlare, acestea fiind transmse comisiilor de soluţionare a contestaţiilor. Soluţionarea contestațiilor va avea loc între 25 şi 30 iulie, iar comunicarea rezultatelor finale pe 31 iulie, ne-a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu.

La Sibiu, centrele în care se va susține proba scrisă din 17 iulie 2024 sunt: 
Liceul Teoretic ”O. Ghibu” Sibiu din str. Bihorului, nr. 3; 
Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Sibiu din str. Oștirii, nr. 5; 
Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu din str. Oituz, nr. 31; 
Colegiul Tehnic Cibinium Sibiu din str. Dealului, nr. 4 şi 
Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu din str. Lungă, nr. 65.

comentarii
1 comentarii

Acesti candidati si-au intocmit un ... dosar cu sina in care trebuia sa aiba si adeverinta de la Medicina muncii. O astfel de consultatie in urma careia primesti adeverinta costa 50 de lei. Inmultiti candidatii cu 50 si vedeti cum s-au rotunjit veniturile medicilor.
30.05.2024 20:38
Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica