Tribuna
Sevis
Încep schimbările de directori
Încep schimbările de directori
Aşteptatul val de demiteri s-a abătut deja asupra directorilor de servicii deconcentrate susţinuţi de PSD. Începând de ieri, sarabanda înlocuirilor a început la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, spitalele din Sibiu şi Mediaş, Direcţia Finanţelor, Clubul Sportiv Municipal şi va continua în zilele următoare cu celelalte instituţii deconcentrate. Totodată, există cazuri în care directorii susţinuţi de PSD, pentru a evita demiterea, şi-au luat concediu de odihnă sau medical. În acest fel au procedat Gheorghe Popa, directorul Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale, care îşi continuă concediul de odihnă, şi Ioan Axente, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu, care de ieri este în concediu medical. Există şi directori care s-au împăcat cu situaţia şi aşteptă demiterea de la o zi la alta. Gheorghe Suditu, directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, afirmă că "se aştepată la mizerii în continuare din partea acestui guvern mizerabil", în timp de Adrian Besoiu, directorul Oficiului Judeţean de Cadastru, spune despre viitoarea sa demitere că nu îl interesează. "Cine m-a numit, să mă şi destituie".
Constantin Gorun este noul inspector şcolar general

Schimbările au început la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde astăzi Constantin Gorun va fi instalat inspector şcolar general în locul lui Constantin Catrina. "Eram numit cu delegaţie, şi mi-a încetat detaşarea ca inspector general", a declarat Constantin Catrina. Noul inspector şcolar general a condus din 2002 şi până acum Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară "Terezianum". Între 1999 şi 2001 a fost inspector şcolar general în cadrul Direcţiei Învăţământ Profesional şi Tehnic şi al Direcţiei de Control din cadrul Ministerul Educaţiei Naţionale. Din 1990 şi până în 1999 a fost inspector şcolar de specialitate discipline tehnice, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu. Noul inspector şcolar general este absolvent a numeroase cursuri de specializare, este căsătorit şi are trei copii. Constantin Gorun spune că numirea a fost o surpriză şi că principala sa prioritate va fi dezvoltarea infrastructurii. "Sigur că nu m-am aşteptat, evident că este o numire politică, nu mi-am dorit acest lucru, responsabilităţile de la Colegiu, de la şcoală, se multiplică la nivelul Inspectoratului Şcolar. Sper ca activitatea să fie eficientă, benefică, în avantajul sistemului de învăţământ judeţean", a spus proaspătul inspector şcolar general.


Medicul Gabriel Budescu se întoarce la Spitalul Judeţean

Medicul Gabriel Budescu are toate şansele să se reîntoarcă în fruntea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Surse neoficiale au confirmat pentru TRIBUNA că la Ministerul Sănătăţii a fost înaintată propunerea pentru numirea pe postul de manager al celei mai mari unităţi sanitare din judeţ a medicului Gabriel Budescu. Pentru postul de director medical al aceleiaşi unităţi sanitare a fost propus medicul Adrian Şanta, în prezent şef al secţiei de Radiologie a spitalului. Informaţiile au fost publicate în premieră în ediţia electronică de ieri a cotidianului TRIBUNA.

Schimbări şi la Mediaş, CJAS şi DSP

Propuneri sunt şi pentru conducerea Spitalului Municipal Mediaş, unde pentru postul de manager a fost nominalizată Diana Calcatinge, actualmente medic şef al secţiei de Boli Interne din cadrul Spitalului Municipal Mediaş şi fost candidat din partea Partidului Democrat Liberal la Consiliul Local. Tot la Mediaş, pentru postul de director medical a fost propus Bogdan Burghelea, medic chirurg în cadrul unităţii sanitare. Surse neoficiale dau ca sigură şi înlocuirea Elenei Resiga, în prezent director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), susţinută de PSD. În privinţa persoanei care o va înlocui, cel mai vehiculat nume este cel al Adelei Morar. Tot surse neoficiale spun şi că Adela Cojan ar fi propunerea pentru şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, ea urmând să-l înlocuiască pe Florin Cioloboc.

Cintean a fost destituit

Schimbările afectează şi sportul sibian. Începând de ieri, Viorel Cintean nu mai este preşedintele Clubului Sportiv Municipal, în timp ce postul de director adjunct deţinut de Vasile Dancea a fost desfiinţat.
De asemenea, începând de ieri, Ioan Avrigean nu mai îndeplineşte funcţia de director coordonator adjunct al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sibiu. Postul a rămas vacant până la organizarea concursului. Se pare că în câteva zile vor fi schimbaţi şi şefii de la Garda Financiară, Direcţia Silvică, Direcţia Muncii, ITM, AJOFM, Casa de Pensii, Agenţia de Prestaţii Sociale.
comentarii
30 comentarii

OAMENII BETIVULUI MARINAR,SUNT NISTE GUNOAIE,NU BARBATI:
REZISTATI BAIETI SI VEDETI-VA DE SANATATE!
GUVERNUL ASTA ILEGAL VA TINE TREI SAU CINCI ZILE,
NU PLECATI SA LE LASATI SCAUNELE GOALE.
EI FAC INTENTIONAT DESTITUIRI ILEGALE,
SA FIE LA COMANDA IN CAMPANIE
STIM TOTI CA DREPTUL DE A REVENII PE FUNCTIE, DEPINDE DE INSTANA,IAR ASTA DUREAZA PANA DUPA CAMPANIE!
VEDETI-VA DE SANATATE,NU VA DATI VITEJI AIUREA,
SA LE DATI SATISFACTIE FARA ROST!
SUCCES!
JOS MARINARUL BETIV!
SIBIENII
07.10.2009 00:22
Niciunde in lume se pune pe post de director unul oarecare cu carnetul potrivit de partid. Peste tot ajunge cel mai bun pe postul ala, la noi , nu, doar traim in Romania.- Sa traiti bine- zicea unu odata, dar de ce nu pune o lopata pe postul de director , ea celputin nu contrazice.
-
07.10.2009 00:24
NU VA LASATI BAIETI LA MANA MARINARULUI BETIV!
NU VA LASATI BAIETI LA MANA COMUNISTULUI STIRBET!
NU VA LASATI BAIETI LA MANA AFEMEIATULUI ARITON!
JOS MARINARUL SI EXCROCII LUI!
ALTI SIBIENI
07.10.2009 00:25
pe trihenea il verifica cineva cate apartamente a vandut?sau ca lucreaza cu muncitori ce au fost dati in somaj?
roz
07.10.2009 01:54
Spitalul Il asteapta pe Budescu
07.10.2009 07:17
pe trihenea il verifica cineva ca face afaceri cu toti primarii din judet ,ca pe mosia lui?
mov
07.10.2009 08:50
Urla PSD-ul din voi.
un sibian
07.10.2009 08:57
:)) :))
un sibian
07.10.2009 08:58
Ce legtatura are textul cu poza? Jurnalisti de kk.
Razvan
07.10.2009 09:17
Schimbarea sefului bucuria prostului.Nu sa mai termina cu tigania asta odata?.Peste o saptamana iar se schimba daca cade guvernul.Aceste functii nu ar trebui sa fie politizate,pui cate-un prost intr-o functie si el nu are habar ce sa faca e ca un manechin.
gogu
07.10.2009 09:55
De aia s-a dus Romania pe rapa , pe posturiile cheie , s-au pus directori dupa carnet de partid si nu dupa calificare.
Scherzi
07.10.2009 10:14
BASESCU :PA
e.u
07.10.2009 10:31
dar despre dgaspc nu ziceti nimic?
???????????
07.10.2009 10:42
BASESCU:PA!!!
E.U.
07.10.2009 10:45
Astia sunt chiar nebuni. Parca faceau schimbari pe criterii de performanta! Niste nemernici! Nu voi vota de acum niciodata P.D.L. sau Basescu!!! Ei sunt in fapt adevaratii continuatori ai dictaturii P.C.R. Nici nu este de mirare -cu un individ de doi lei in frunte,cum este olteanul de Ariton - care nu-i asa-pune in functii oameni dupa chipul si asemanarea lui- adica incompetenti si slugi!
Boc boc la poarta morii
07.10.2009 10:46
A-ti ramas tot comunisti, va placea sa fiti lingaii sefilor sa va mentineti functiile cu sarsanaua si cu pllicul. Sa va schimbe pe toti comunistii ca a-ti dus tara de rapa si daca vrea cineva sa faca treaba nu va convine.
I.S.
07.10.2009 10:51
nu va fie frica,
guvernul asta PICA!!!!
E.U.
07.10.2009 11:13
se duce tara de rapa
of
07.10.2009 11:22
tara arde si partidele politice se lupta intre ele! rusine! cum sa mearga treburile daca nu mai incapem de orgolii si nerusinati .De altfel istoria se tot repeta.De asta am ajuns sa importam print strain(Carol I),ca n-au ajuns mai marii vremurilor respective la nici o intelegere........ca si acum. Vai de noi
of
07.10.2009 11:26
Bine c-a plecat Catrina...Sa speram ca se va pensiona si dumnealui, si stia dumnealui...
profa
07.10.2009 11:31
:) ha, ha , ha! Unii vin, altii pleaca ... noi tot ca milogii. Nu va bucurati de schimbari, caci bine nu ne va fi!
ion de la raion
07.10.2009 12:49
eu zic ca-i batem pe sarbi!
spitz
07.10.2009 13:17
Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!

Exemplu excelent de un pupa-ma-in-cur-ism curat!
Mirela
07.10.2009 13:49
:))stau in concedii de odihna si concedii medicale sa evite demiterea :))teatru politic penal!!...C-tin Catrina sa plece!!!..in rest Dumnezeu cu mila!!
my
07.10.2009 14:24
asa si?
fifi
07.10.2009 14:37
dar dna director DGASPC?
--
07.10.2009 14:48
Raspuns pentru domnul/doamna ing.B.D. la mesajul calomnios, insultator din data de 06.10.2009, ora 17:14

Eu nu il cunosc pe domnul Muntean Florin Nicolae, nu fac parte din nici-un partid politic si nu cunosc aspecte de legalitate sau ilegalitate din activitatea acestuia ci numai ceea ce s-a scris in ziare.
Eu am facut o singura politica si aceea a fost "politica penala
Dragusin
07.10.2009 15:38
BASESCU: PA!!!
miky
07.10.2009 22:32
Gresala vietii lui Ariton :si
RABA din PD-L
07.10.2009 23:39
Rusine!!!
Ariton si Stirbet nu mai respecta numic.
Se cer bani pentru posturile de directori.
Doar 3000 Euro. Se pare ca cer atat de putin deoarece stiu ca nu dureaza . Banii se dau prin firma de pe Autogarii..... vorba vine.... se cumpara materiale de constructii....... Oare a cui este firma respectiva
COVE
07.10.2009 23:42
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia