Tribuna
Incendiu violent la intrarea în Marpod
Laura BUCIU
442 vizualizari
Incendiu violent la intrarea în Marpod

Un incendiu violent a izbucnit vineri la aproximativ 1000 de baloți și 30 de metri cubi de lemn de foc aproape de intrarea în localitatea Marpod.

Alarma a fost dată vineri dimineață, când pompierii militari ai Stației Agnita au fost sesizați că incendiul amenință să se propage la anexele gospodărești din imediata apropiere. La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat la o cantitate mare de baloți de fân amplasați în vecinătatea unui adăpost de animale.

Intervenția a fost una de durată iar pompierii militari sibieni au intervenit pentru protecția la foc și înlăturarea pericolului de extindere.

Potrivit informațiilor primite de la fața locului cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de autoaprinderea furajelor.

Pentru prevenirea incendiilor de furaje, ISU Sibiu recomandă să nu se fumeze și să nu se folosească flacără deschisă în apropierea locurilor în care aveți depozitate de furaje. Furajele nu trebuie depozitate sub rețelele electrice, aproape de căile ferate, de drumurile publice sau pădurile aflate la distanțe mici față de acestea. Amplasați nutrețurile la distanțe de siguranță, astfel încât eventualele incendii să nu afecteze vecinătățile (cât mai departe de casă, de bucătăriile de vară, de adăposturile animalelor, de cuptoare sau magazii). Cei care depozitează furaje trebuie să îngrădească și să curețe de vegetația uscată terenul pe care îl folosesc pentru depozitarea furajelor, Depozitul de furaje trebuie amplasat cât mai aproape de o sursă de apă.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia