Tribuna
Incendiu într-un garaj din Hamba din cauza unui radio defect
Incendiu într-un garaj din Hamba din cauza unui radio defect
Foto cu caracter ilustrativ © Arhivă

Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență pentru limitarea și stingerea unui incendiul ce se manifesta în timpul nopții de duminică spre luni, la o anexă gospodărească de depozitare (garaj) din localitatea Hamba.

La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD alaturi de membrii SVSU Șura Mare.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la garajul și șopronul gospodăriei pe o suprafață de circa 50 mp. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite fără a fi semnalate victime.

A ars acoperișul garajului pe o suprafață de aproximativ 40 mp și 10 mp din acoperișul șopronului, precum și diverse bunuri aflate in garaj

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un aparat de radio lăsat în priză. (L. B.)

comentarii
2 comentarii

Bā, nu mai ascultati Radio Erevan. Numai prostii spun, sunt in subordinea lui Soros, vedeti ce pātiti? Radio Vocea Evangheliei e viitorul! Si trecutul, si prezentul si vesnicia!
Gogu
24.01.2023 13:13
GOGU nota zece -- plus-----( cred ca nici vacilor nu le placea emisiunile cu manele asa ca au dat cu copita ;n radio) pacat de distrugere-- Intrebare nici pana mulgi vaca nu poti sta fara muzica?? acum iti place omule??
25.01.2023 02:43
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA