Tribuna
Incendiu într-un bloc din Cisnădie. 30 de locatari evacuați
Incendiu într-un bloc din Cisnădie. 30 de locatari evacuați
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/isusibiu

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit marți, în jurul orei 17:00, pentru stingerea unui incendiu în localitatea Cisnădie, pe strada Teilor,

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 4. La fața locului a intervenit și SVSU Cisnădie, un echipaj electrica și un echipaj E-on. 

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat în bucătăria imobilului cu degajări mari de fum în întregul apartament. Din apartament au fost evacuați un bărbat de 72 de ani, conștient, cu intoxicație de monoxid de carbon, transportat la CPU Cisnădie, și o femeie de 71 de ani a fost și ea transportată la CPU Cisnădie, cu atac de panică. 

Aproximativ 30 de locatari ai blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. 

În urma incendiului izbucnit de la un scurtcircuit electric, au ars în totalitate bucătăria și bunurile din interiorul acesteia, pe o suprafață de aproximativ 10 mp și au fost afectați de fum pereții întregului apartament, aproximativ 80 mp.

În perioada 24-26 decembrie 2022, cei peste 300 de pompieri sibieni au asigurat răspunsul la 168 de intervenții. Pompierii militari sibieni au intervenit pentru limitarea și lichidarea a 3 incendii, toate fiind intervenții de stingere a incendiilor produse la locuințe, pentru patru deblocări de uși pentru a putea acorda asistență medicală persoanelor aflate în nevoie, precum și pentru misiunea de căutare-salvare care se desfășoară zilnic pe râul Olt pentru căutarea unui pescar care a dispărut în urmă cu mai bine de o săptămână. (L. B.)

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA