Tribuna
PNL
Incendiu de vegetație pe Câmpșor. Trei persoane au ajuns la spital
Dragoş BAKO
971 vizualizari
Incendiu de vegetație pe Câmpșor. Trei persoane au ajuns la spital
© Foto Arhiva Tribuna

Un incendiu de vegetație a fost stins în noaptea de luni spre marți de pompierii sibieni, în zona Câmpșor. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spital. 

 

„Pompierii sibieni, au intervenit în zona Câmpșor, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 200 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane, doi adulți și un minor. O femeie in vârsta de 31 de ani cu arsuri ale căilor aeriene a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD, un bărbat în vârsta de 25 de ani și un minor în vârstă de 16 ani intoxicați cu fum au fost transportați la UPU Sibiu respectiv CPU Sibiu de către echipajele SAJ” au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

 


comentarii
1 comentarii

Daca iarba aia o manca o vaca --veneau aia de la mediu -- maaaa- vaca face parturi si poluiaza -- no acum iarba a crescut a luat foc si -poluare cu fum si CO2 la liber nenicule-- traiasca imbecilii de la protestele impotriva poluarii
10.02.2024 17:58
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica