Tribuna
PNL
Încă trei sibieni au murit din cauza gripei
Laura BUCIU
2014 vizualizari
Încă trei sibieni au murit din cauza gripei
© Arhivă

În Sibiu au fost înregistrate încă trei decese din cauza gripei, în ultima săptămână, potrivit raportării transmise de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică. Bilanțul de la începutul anului se ridică la 12 decese.

Conform datelor centralizate din teritoriu de DSP Sibiu, în săptămâna 16 – 22 ianuarie s-au raportat 137 cazuri de gripă. 60 % dintre îmbolnăviri au fost la copii, la grupul de vârstă 2 - 14 ani.

Din cele trei decese, două au fost la femei, ambele de 85 de ani, și un bărbat în vârstă de 51 de ani, toți din Sibiu, toți nevaccinați și având cel puțin una sau două afecțiuni asociate.

Au fost înregistrate și 1.933 de cazuri de infecții acute de căi respiratorii superioare (IACRS), 80 % dintre ele apărând la copii cu vârsta între 2 și 14 ani.

De asemeena, au fost și 349 de pneumonii, dar în acest caz cei mai afectați au fost tinerii, maturii și vârstnicii (grupele de la 15 ani în sus).

„Per ansamblu, se remarcă o tendință de scădere a numărului de îmbolnăviri la toate cele trei afecțiuni, față de săptămânile anterioare. Cazurile de gripă și pneumonii au fost cu circa 100 mai puține față de prima săptămână a acestui an, în timp ce IACRS s-au redus semnificativ, cu aproximativ 50%”, spune Horațiu Cojocaru, directorul DSP Sibiu.

 


comentarii
6 comentarii

Procesul global „Nurnberg 2” pentru crime împotriva umanității în Plandemie a început la Curtea Superioară de Justiție a Canadei

O echipă de peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali, condusă de germanul Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai renumiti avocați din Europa, a inițiat cel mai mare proces din istorie numit „Nürnberg 2” împotriva OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și Grupul Davos (Forumul Economic Mondial sub conducerea lui Klaus Schwab, în ​​vârstă de 80 de ani) pentru crime împotriva umanității.

Fuellmich a vorbit la acea vreme despre vaccinuri și a declarat că „nu au nimic de-a face cu vaccinările, ci fac parte din experimente genetice”. Pe lângă testele greșite și certificatele de deces frauduloase emise de personalul medical corupt, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg, care prevăd pedeapsa cu moartea pentru cei care încalcă aceste tratate internaționale. „Fuellmich a adăugat, de asemenea, că acest lucru a fost planificat de multă vreme pentru a fi implementat până în 2050: „Dar apoi fiarele au devenit lacome și au decis să anticipeze planurile mai întâi în 2030 și în cele din urmă în 2020, într-o mare grabă încât au facut atât de multe greșeli.”
Alte stiri
26.01.2023 16:21
Se observă că Gaura Buci e foarte îngrijorată de soarta decedaților .
Un comentator
26.01.2023 16:57
Coana Buciu citeste comentariul.Nu mai introduce atata panica intre oameni.As recomanda ca se-i de la salvare sa nu mai circule,fara nici un rost ,prin cartiere cu sirenele in functie ca sa produca panica.Ce face parchetul privind mortii de la ATI din timpul pandemiei.Seful a iesit la pensie praful se va alege de dosar,ma refer la seful parchetului.
barbu
26.01.2023 18:07
BOMBĂ! Director Pfizer expus de Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv. Să fiu sincer, așa s-a întâmplat și la Wuhan. Doar nu credeați că virusul a apărut de nicăieri...

Jurnaliștii de la Project Veritas l-au dat de gol pe unul dintre cei mai importanți membri ai Pfizer, Jordon Trishton Walker, Director de Cercetare și Dezvoltare, Operații Strategice și planificare științifică mARN. Într-un interviu filmat cu camera ascunsă, Walker a afirmat că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a dezvolta noi vaccinuri în mod „preventiv”.

Iată ce a afirmat directorul de Cercetare al Pfizer:

"Unul dintre lucrurile pe care le explorăm este, de exemplu, de ce să nu creăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta preventiv noi vaccinuri, nu? Așadar, trebuie să facem asta. Totuși, dacă vom face asta, există riscul ca, după cum vă puteți imagina - nimeni nu vrea ca o companie farmaceutică să facă mutații ale virusurilor".

Nu spuneți nimănui. Promite-mi că nu vei spune nimănui. Modul în care ar funcționa [experimentul] ar fi ca noi să punem virusul în maimuțe și să le facem succesiv să se infecteze între ele, iar noi să colectăm mostre în serie de la ele."

Trebuie să fii foarte controlat pentru a te asigura că acest virus [COVID] la care ii provocăm mutații nu creează ceva care să se răspândească peste tot. Ceea ce, bănuiesc, este modul în care virusul a început în Wuhan, ca să fiu sincer. Nu are sens ca acest virus să fi apărut de nicăieri. Este o prostie".

Din câte am auzit, ei [oamenii de știință de la Pfizer] îl optimizează [procesul de mutație al COVID], dar o fac încet pentru că toată lumea este foarte precaută - evident, nu vor să îl accelereze prea mult. Cred că ei încearcă, de asemenea, să o facă doar ca un lucru exploratoriu, deoarece, evident, nu vrei să anunți că descoperi viitoarele mutații”, a afirmat directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, Jordan Trishton Walker.

Video pe ActiveNews.ro
Alte stiri
26.01.2023 23:15
Ce nu ne spune progresista de serviciu este că nimeni nu știe de fapt ce conține fiola pe care scrie vaccin antigripal, ce efect are și cine îl produce.
Un cititor
28.01.2023 18:23
Iar eu cam negandit din fire -- credeam ca in anul 2023 nu se mai moare -- 80 de ani?? pai ce sa mai astepti la anii aia sa traiesti inca 80?? Biblia spune ca oamenii vor traii 70 -80 de ani si putini peste -- Deci e normal sa mori la 70,80 si nu mai puneti sub lupa tantarul ca sa spuneti ca e armasar.- sau nu mai ai ce scrie cucoana??
28.01.2023 19:52
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica