Tribuna
Sevis
Încă o zi fără noi cazuri de COVID-19 în Sibiu. Din păcate, decesele nu se opresc
Laura BUCIU
940 vizualizari
Încă o zi fără noi cazuri de COVID-19 în Sibiu. Din păcate, decesele nu se opresc

Joi a fost o nouă zi în care nu au fost raportate cazuri noi de COVID-19 pentru ultimele 24 de ore. În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 un număr de 26.488 de persoane, dar niciuna în ultimele 24 de ore.

Până joi au fost declarate vindecate 21.372 de persoane, iar 1.050 persoane au decedat. Ultimele două decese au fost raportate în ultimele 24 de ore.

Joi, la ora 08.00 erau spitalizate un număr de 40 de persoane, dintre care la ATI erau 5 adulți.

La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 399 de teste.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare un număr de 220 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 42 persoane în izolare la domiciliu.

 

Peste 1.500 de sibieni vaccinați în ultimele 24 de ore

 

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 220.802 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2.

Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 117.772 de persoane cu prima doză de vaccin și 103.030 persoane cu cea de-a doua doză.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinați împotriva Covid-19 un număr de 1.525 sibieni, din care 33 cu vaccin AstraZeneca, 318 cu vaccin Johnson&Johnson, 29 cu vaccin Moderna și 1.145 cu vaccin Pfizer.

comentarii
9 comentarii

vine citzu si turcana(unu trage pe nas.ailalta nu stie citzi ani are)
jeguri
made in romania
nu mai sint bolnavi
cind ati mintzit cum fu?
mama lu citzu fu inmrnimtata goala,ori nu?
10.06.2021 16:30
Dar suspect cum au scăzut cazurile astea așa dintr-o dată. Într-o săptămâna se termină pandemia, e clară treaba.
Foarte bine
10.06.2021 17:06
Peste 3000 de pagini de NOI E-MAIL-URI ale lui Fauci, în care Dr. Moarte recunoaște scris: „Testele nu sunt exacte și INDUC ÎN EROARE”. Institutul de Virologie din Wuhan sponsorizat, prin EcoHealth Alliance, cu aproximativ UN MILION DE DOLARI
Dr. Anthony Fauci, directorul NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases - Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA), aflat sub umbrela NIH (National Institutes of Health - Institutele Naționale de Sănătate din SUA), a finanțat cercetări în domenii sensibile la WIV (Wuhan Institute of Virology - Institutul de Virologie din Wuhan) inclusiv după suspendarea finanțării pe 2020 de către ex-președintele Donald Trump, relevă noile e-mailuri date publicității de ICAN (Informed Consent Action Network - Rețeaua de Acțiune pentru Consimțământ Informat) și Judicial Watch, obținute în baza legii accesului la informații publice.
Corespondența întreținută în ultimii ani de Fauci cu diverși responsabili din subordinea lui sau din laboratorul din Wuhan arată că Arafatul american era conștient de faptul că noul coronavirus nu a apărut pe cale naturală, că mortalitatea lui este sub 0,4% și, deci, că nu trebuie instituit lockdown împotriva unei boli care nu face mai multe victime decât gripa sezonieră, că testele PCR nu sunt exacte și pot induce în eroare, că măștile nu trebuie purtate de oameni sănătoși, că ventilația mecanică nu este atât de eficientă, iar copiii nu răspândesc virusul.
Toate acele informații care ar fi putut preveni instaurarea dictaturii covidiene erau bine-cunoscute de către Fauci. Cu toate astea, el a exagerat în mod intenționat dimensiunea amenințării pandemice și a dat recomandări nejustificate științific, dar cu efect devastator pentru societate, economie și democrație. O analiză a celor peste 3000 de pagini din noile e-mailuri date publicității din corespondența lui Fauci ne va ajuta să înțelegem adevăratul tablou al situației.
10.06.2021 23:33
There is troubling news for those infected with the COVID-19 virus. New studies have found that the virus may cause diabetes in addition to pneumonia and other health problems
stire pe yahoo
11.06.2021 03:34
Acest raport a fost elaborat de unul dintre cei mai renumiți medici din Franța, dr. Gerard Délépine, a cărui soție oncologă, Dr. Nicole Délépine, este la fel de militantă în numele pacienților împotriva Big Pharma și a birocrației guvernamentale.
Acest articol demonstrează fără echivoc că mortalitatea și morbiditatea au crescut dramatic ca urmare a vaccinului. Incidența cazurilor COVID pozitive a crescut, de asemenea.
„Și peste tot au fost urmate de o creștere dramatică a noi infecții și a mortalității timp de câteva săptămâni sau luni”.
Analiza atentă a Dr. Delépine a tendințelor pre și post-vaccinare pentru 14 țări din întreaga lume
Ultimele cifre oficiale pentru Uniunea Europeană, care rareori sunt recunoscute de mass-media, indică faptul că de la sfârșitul lunii decembrie 2020 până la 22 mai 2021:
• 12.184 decese și 1.196.190 leziuni în urma injecțiilor cu patru fotografii experimentale COVID-19 (Moderna, Pfizer-BionTech; AstraZeneca și Johnson & Johnson’s Janssen). Leziunile grave sunt de ordinul a 604.744 (adică mai mult de 50% din numărul total de leziuni)
• Vaccinul modificat genetic de ARNm Pfizer-BioNTech a avut ca rezultat cel mai mare număr de decese: Total reacții pentru vaccinul său ARNm Tozinameran: 5.961 decese și 452.779 leziuni până la 22/05/2021
11.06.2021 07:22
@foarte bine
de unde dintr-o data, acum o luna erau vreo 800-900 in zi de lucru pe tara (si in jud sibiu vreo 30 pe zi) , acum 140 pe tara. nu e chiar dintr-o data.
11.06.2021 10:47
tu nu vezi ca toata lumea iti spune ca esti prost, sa te duci sa te culci ?

mai inventezi multe tampenii ?

pai daca vaccinatul duce la mortalitate si crestea cazurilor de covid cum se face ingramaditule ca in Romania din ianuarie si pana acum, la 4.5 MILIOANE de vaccinati cazurile si mai ales decesele au scazut spre zero ?

nu vezi ca nu te crede nimeni ?

Sibiu e plin de oameni rationali care nu se inspira din teroriile conspiratiei promovate de cei cu tichiuta de staniol.
pentru mincinosul antivaccin
11.06.2021 12:38
Iar ai venit sa faci scandal pe aici, sodomitule? Iar vorbesti in numele tuturor? Iar nu ti-ai luat pastilele si vorbesti prostii? Ai fugit de la pshihiatrie din nou?

Ti-am mai spus, nu trebuie sa citesti ce nu iti convine. Citeste ziarele tale sodomite, si lasa calculele ca iar trebuie sa te descalti. Vezi cum se mai pregateste USR-ul sa nenoroceasca generatii intregi de copii. Du-te fa galerie acolo.

Daca nu iti place sa citesti ce au dezvaluit doctorii din intreaga lume, citeste ce iti dezvaluie tie Catu-Matu, Arafat, Rafila si grupul de vaccinopati.
11.06.2021 17:57
Medicii din cadrul caravanei mobile de vaccinare împotriva COVID-19 au întâmpinat o situație nemaiașteptată.
Aceștia spun că la rapel nu se mai prezintă toate persoanele vaccinate anterior cu prima doză. De când au început administrarea celei de-a doua doze a serului Moderna, cel puțin în fiecare localitate o persoană nu mai ajunge la rapel, motivul fiind decesul. Medicii îi liniștesc pe ieșeni spunând că aceste întâmplări sunt coincidențe și nu efecte adverse ale vaccinului.
Medicii militari ieșeni din cadul caravanei mobile de vaccinare împotriva COVID-19 se confruntă cu o situație nemaiîntâlnită. De la debutul administrării rapelului, cel puțin o persoană din fiecare localitate ieșeană nu se mai prezintă la rapel. La 28 de zile de la administrarea primei doze de Moderna, medicii se întorc în comune pentru administrarea celei de-a doua doze, însă nu toate persoanele vaccinate se prezintă la rapel. Un exemplu este în localitatea Dobrovăț, unde doi ieșeni nu au mai ajuns la rapel deoarece unul a decedat, iar altul a făcut un atac vascular cerebral. Medicii îi asigură pe ieșeni că aceste afecțiuni nu sunt provocate de vaccin și sunt doar niște coincidențe.
„Pe data de 5 iunie 2021 am fost cu caravana mobilă în comuna Schitu Duca, unde 50 de persoane au fost și au făcut rapelul cu serul Moderna și alte 30 cu Johnson & Johnson, iar în comuna Dobrovăț s-au prezentat doar 40 de persoane la rapel, din 42, câte erau programate, deoarece, din păcate, o persoană a decedat și o alta a făcut un atac vascular cerebral și nu s-au mai putut prezenta la rapel.
În ultima vreme, de când am început administrarea celei de-a doua doze în cadrul caravanei mobile, în fiecare localitate ne-am confruntat cu astfel de situații. Cel puțin câte o persoană nu s-a mai prezentat la rapel, deoarece a decedat. Medicii de familie pot confirma faptul că aceste decese nu sunt provocate de vaccin, persoanele fiind bătrâne, în jur de 80 de ani, sau bolnave”, a precizat col. Iulian Pleșescu, reprezentantul Spitalului Clinic Militar de Urgență din Iași, citat de BZI.
11.06.2021 17:59
Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia