Tribuna
Comunicat de presa
Încă o săptămână de înscrieri la Maratonul Sibiului
Ana Maria MĂTUŞOIU
1915 vizualizari
Încă o săptămână de înscrieri la Maratonul Sibiului

Sibienii care au idei pentru a schimba în bine comunitatea locală mai au la dispoziție o săptămână pentru a-și înscrie proiectele la Maraton Sibiu 2017. Fundația Comunitară a dat startul înscrierilor de proiecte în data de 9 februarie, iar cei care încă nu au apucat să completeze formularul de aplicație o mai pot face până joi, 2 martie. 

„Ai idei pentru a rezolva o problemă din comunitatea locală? Indiferent dacă te gândești la organizarea unui festival de film sau la amenajarea unui spațiu verde, împreună putem să le dăm viață!”, scriu organizatorii pe site-ul Maratonului. Cei care vor să își înscrie proiectele trebuie să consulte ghidul aplicantului, iar dacă ideea lor se potrivește cu criteriile de eligibilitate și condițiile de participare, vor trebui să completeze formularul de aplicație, documentele fiind disponibile pe maratonsibiu.ro. Termenul limită de depunere a proiectelor este 2 martie, ora 23:59. 

Maratonul se desfășoară în data de 27 mai
 

Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a șasea ediție, urmând să aibă loc în data de 27 mai. Dacă până anul trecut s-a desfășurat sub formă de Semimaraton, organizatorii au luat decizia ca începând din 2017 să-l transforme în Maraton. Anul trecut au alergat pentru o cauză în care au crezut peste 2.500 de persoane. La rândul lor, alergătorii au fost susținuți de peste 3.200 de donatori, adunându-se astfel 374.400 de lei, fonduri care au finanțat 20 de proiecte ale organizațiilor non-profit sibiene, cu impact în comunitatea locală și un proiect național. 

La ediția din acest an vor fi selectate 18 cauze locale, plus una națională legată de implicarea civică. De asemenea, Fundația Comunitară Sibiu își dorește să susțină două cauze care vizează comunitățile din Rășinari și Poplaca - puncte incluse în traseul evenimentului. Evaluarea și selecția proiectelor vor fi făcute de un juriu imparțial, format din reprezentanți ai comunității sibiene. 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia